Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Нова придобивка
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Нова придобивка
Здравейте започвам с извинение че пускам темата тук но не намерих къде ще е по подходящо затова се извинявам и ако модовете решат може да я преместят където е по подходящо.
И така след като се сдобих и попълних бройката на шаранските си сопи с крайните две
си помислих че ми трябва и сносен калъф за тях като е да е нали така
и се започна едно лудо търсене защото са 3,90 на една снадка и се получава че ми трябва нещо повече от 2 метра калъфче и така с ограничен бюджет и много желание да е нещо много хубаво започнах да отмятам един по един магазините в Пловдив които знам оказа се се обаче че е ходене по мъките и в най големите магазини само скъпи за моя джоп неща и се отчаях докато не се сетих че идваше времето на панаира и изложението лов и риболов зачаках с нетърпение накрая разочарование имаше само четири модела двата на корморан от които само единия ми хареса един на шимано които беше доста парици за мен и един много евтин но на нищо не мясъше и така пак на щанда на корморан но след около половин час сукане и въртене се разобедих и си тръгнах овиснал нос докато вчера купувах един мач за подарък на моя брат се заговорих с продавача и защото съм му редовен клиент и се познаваме му споделих моята болка човека взе при сърце работата и днес ми се обади да ме пита искам ли го ето този сладур 
и така след съобщаване на цената всичките зъбки ми лъснаха и така след работа веднага дотичах и той се озова на моята спалня и се започна една фото сесия която и бг плейбоиките не са виждали
ето малко от нея

Та това е в момента няма по щастлив от мен риболовец които не е за риба
П.П. Моля да бъда извинен ако съм направил грешка някъде и ако тази тема не е за този под форум
И така след като се сдобих и попълних бройката на шаранските си сопи с крайните две

си помислих че ми трябва и сносен калъф за тях като е да е нали така

и така след съобщаване на цената всичките зъбки ми лъснаха и така след работа веднага дотичах и той се озова на моята спалня и се започна една фото сесия която и бг плейбоиките не са виждали

Та това е в момента няма по щастлив от мен риболовец които не е за риба

П.П. Моля да бъда извинен ако съм направил грешка някъде и ако тази тема не е за този под форум
Никой не може да ти отнеме мечтите
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Нова придобивка
Колега а да са ти честити и само големи риби с тях.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
СагласенPavkata 1977 написа:Честито и само трофейни екземпляри!

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- ще става разбирач
Честито и само големи риби да вадиш с тях
Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

-
- сериозен играч
Честито
Трябва да ги видим на Езерово

Трябва да ги видим на Езерово

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- разбира нещата
Честито колега,само големи риби и 

-
- сериозен играч
Адмирации и за магазинера за постъпката.