руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от versace »

Какво постваш глупости които нямат нищто общто с играта ебаси тъпира....
Изображение
Аватар
forest
новобранец
новобранец

Мнение от forest »

И на мен при новата 2.2 ми се струваше че малко по малко кълве отначало на под сенью клена, но това не е някакъв бъг, а просто има лекинко разместване на рибите в официалните бази. Затова човека със щуката неможе да хване на същата локация, а ако играете турнир пивной на Озеро рака не го търсете на Тихая Завод :lol: на други локации го има. Гледайте в клевалката.
А че отначало трябва и малко късмет си е така. Да има пари за храна и постепенно за 2ра и 3та въдица. Но потръгне ли стъпките са почти същите с леки размествания.:)
Ловите на под сенью клена до разряд 10 и въдици които да държат най малко 10кг. После на Паша за Усач докато направите разряд 16. И тук вече е разликата от преди .... не отивате на Москва центр, а на Волхов ,локация- У дубравы , там ловите Лещ само на макарони на следните дълбочини 5,26 4,48 4,38. Изображение
Докато на Москва са само кол-во: 106 то на Волхов на 190, и кълват почти само зачетни! На 20 само 1 да е под 3,099кг! За около 20,30 мин игра се правят над 100 000 рубли а и се качва бързо разряд. От там събрах пари да си купя две въдици от по 310кг, две корди 350кг, и две макари 100%. Като направите разряд 21 на Чусовая ако хванете змиорката е добре, аз хванах 1 и се качих от 21 на 24 разряд. Може и само от лещ на Волхов да направите разряд 23 и после на остров Врангеля, там обиколете всички локации на живец има доста рибоци които дават почти до 2000 точки опит и се плащат добре. За сега съм разряд 25 имам три въдици от 310кг и събирам пари за къща на Амазонка.
Така че това е моя път за развитие, него съм следвал, като дигнех разряд за някоя база проверявах от тук http://installsoft.ru/viewforum.php?f=255 какво са вхащали руснаците на дадената базата до която мога да отида и така преценявах най добрия път за развитие. Така че който иска може да го следва.И е добре да се обиколят новите бази като достигнете разряда за тях,защото все още не се знаят всички видове риби които имат. А на алкохола са му завишили доста цените, така че аз карам без. :D
Последно промяна от forest на Съб Апр 11, 2009 5:24 am, променено общо 1 път.
Аватар
forest
новобранец
новобранец

Мнение от forest »

Момчета забравих да ви информирам да си качите ОБНОВЛЕНИЕ 2.2.1.2 от тук http://installsoft.ru/viewtopic.php?f=45&t=1092 или направо от http://depositfiles.com/en/files/c1oyq1iba
Добавена е база Енисей :D :D :D само че локациите й, са същите като на 1.6
Това обновление освен,че добавя базата Енисей, отсранява и доста грешки и бъгове по играта. Така че ако преинсталирате играта слагайте направо 2.2.1.2. Той съдържа и предишния критичен ъпдейт. А и има и други подобрения....
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

айде някой да го качи ,че аз нали имам бан в руския сайт и немога да тегля от там :) от другото място неможе да се тегли -We are sorry, but all downloading slots for your country are busy.
Изображение
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

най-добре качвайте в 4сторинг
Изображение
Messi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Messi »

Колеги извинявам се ама какво е lbs (либри) начинаещ съм и ...
Изображение
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

versace написа:най-добре качвайте в 4сторинг
Какво е това - дай линк. Eбаси тъпира.... :D
http://www.nakido.com/files
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

такаа.. да драсна и аз два реда :)
гледам че се плашите от скъпия алкохол във версия 2.2.... хора отивате в кафето - там има водка по 30 рубли....
2 на гладно и сте фиркани до козирката
аз съм стигнал до 21 разряд и съм на Чусовая - дайте малко повече инфо за прословутите змии - гледам дават огромен опит и много пари но аз маи само блесни и воблери късам :(
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

пак съм аз -
на Чусовая локация Камень великан хванах змия на плувка - дълбочина 1см. до големия камък стръв: жаба - тегло 435гр. към 35000-40000 рубли, даде и доста опит - от 21 - станах 24 разряд
не цитирам точни цифри защото нямах лицензия и бързо я дадох да не ме глобят: :?
sexy_klo6ar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sexy_klo6ar »

gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

моя взе да кашля и не ще да яде.. от време на време става червен екрана - после пак се оправя - сега го водя на ресторант - там яде
някакви идеи да имате къф му е проблема и как да го оправя?
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

sexy_klo6ar написа:
Кви са тия работи :!:
Еми айде де има си други форуми за такива нещта.....
Изображение
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Извинявам се!
Първият ми турнир
Изображение
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

Браво и аз играх един турнир досега ама не хфанах нито едно от почетните места ИзображениеКой разряд си гледам си събрал пари за да имаш въдица голяма Изображение
Изображение
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Вече съм на амазонка. 31 Разряд
Изображение Изображение Изображение
Изображение Това не е истина Изображение
На живец хващам живец :roll:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”