Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

къде около ямбол ?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
къде около ямбол ?
здравеите колеги,даите малко информация утре на къде да разпуснем с момчетата,а и да си начешем крастата 

уникат-без дубликат!!!
Re: къде около ямбол ?

Пази боже от гнил мост,неканен гост и прост на висок пост.
-
- ще става разбирач
Kolega mai na Hanovo na zapushenoto izliza karakuda.No ne sam hodil taka dochyh.
IZVINQVAITE ZA KIRILICATA

IZVINQVAITE ZA KIRILICATA

-
- научил се да хвърля
знам за ханово,но там било слаба работа,повечето дребна и мн рядко едра каракуда.
уникат-без дубликат!!!
-
- разбира нещата
Абе колега на балгарски не можеш ли да пишеш?RoSeN_94 написа:Kolega mai na Hanovo na zapushenoto izliza karakuda.No ne sam hodil taka dochyh.
IZVINQVAITE ZA KIRILICATA![]()

БАЙ-100-ЯН
-
- ще става разбирач
neshto sam si iztril taq programa za ezicite i sega trqbva pak da q teglq no neznam kak se kazva
-
- ще става разбирач
казва се Flex Type ... ей ти линка: http://search.data.bg/results/?where=fi ... c/FlexType тегли и инсталвай, после си налей еднаRoSeN_94 написа:neshto sam si iztril taq programa za ezicite i sega trqbva pak da q teglq no neznam kak se kazva

-
- ще става разбирач
мерси много колега
А хаиде пишете за Ямбол бе ..

На голямото съоръжение излиза каракуда, ако имаш късмет и такава около кило , костур и перки.Другаде е умряла работа.
Къде се намира това "голямо съоражение" ?shtilio написа:На голямото съоръжение излиза каракуда, ако имаш късмет и такава около кило , костур и перки.Другаде е умряла работа.
Ами колега как да ти го обясня адреса е Арда 22(пост станцията). От шела продължаваш нагоре по един черен път, там се вижда голям мост с голям водопадКъде се намира това "голямо съоражение" ?

П.П.Колеги хвърлят и за сом и други хищници, но в мое присъствие не видях някой да извади.Хваща се и кефал на паяче

-
- ще става разбирач
... може и кола,пепси,фанта,сайдер,боза... нищо не съм конкретизирал колегаMarco Polo написа:...лимонада...dundurma написа:после си налей една...
Абе, Дундурма, от деца-алкохолици сме на тоя хал...

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На запушеното винаги пролетта преди забраната дава добре каракуда. Всяка година го проверявам и винаги оставам доволен. Рано сутринта на дъно и на торен червей вадя по 3-4 много добри караконджули, след което спира и почва на плувка, близко до шавара. С малко захранка, малко знание и много мерак удоволствието става на ниво
А как е положението на реката между Ханово и Тенево, има ли някакво инфо за този участък?

А как е положението на реката между Ханово и Тенево, има ли някакво инфо за този участък?
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;