Язовир "Ал.Стамболийски"

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
Toki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Язовир "Ал.Стамболийски"

Мнение от Toki »

Моля някой ако има информация за него,нека да сподели.През лятото бях там 15 дена като се ловеше костур(в огромни количества),каракуда,бабушки и шаран.Бих желал отново да го посетя.Един прекрасен язовир.
radoslav
новобранец
новобранец

Мнение от radoslav »

токи аз също ходих септември за една седмица там.ходих на недостъпно място мои приятели ме вкараха с лодка след пролога от скали има един също голям разлив.освен костур и малки сомчета нищо друго.един единствен удар последния ден и дирекно ми скъса не мога да кажа какво е.имам прясна информация в момента моите приятели са вътре в язовира и ловят сом на кльонг.след като си тръгнах аз там на мойто място скъсаха шарана;но нали знаеш като те подгони каръка.сега излиза шаран рядко; но излиза.
Николай
новобранец
новобранец

Мнение от Николай »

каде се намира този язовир. :shock:
ПРИСТРАСТЕН РИБОЛОВЕЦ
Аватар
Toki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Toki »

Представи си един триъгълник от градовете Севлиево,Павликени и Сухиндол,намира се между тях.Доста голям(около 40км.обиколка) и красив язовир.На картата няма начин да не го забележиш.
Гост

Мнение от Гост »

До колко е вярна информацията не знам,но в момента СТАМБОЛИЙСКИ дава много добре червеноперка на жито и костур също.Казват,че трудно си намираш място на язовира под ресторанта.За по едра риба не съм чул.На слука!!
Николай
новобранец
новобранец

Мнение от Николай »

Много благодаря!
ПРИСТРАСТЕН РИБОЛОВЕЦ
Аватар
Toki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Toki »

На госта благодарности за информацията.Явно сте някой местен за да имате такава представа за язовира.
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”