Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

надпревара за победа
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: надпревара за победа
Айде,че съм спретнал още една изненада за следващото мероприятие.Понеже от нашите не професионални организирани сбирки на различни по вид риболов се заинтересуваха и колеги профита,може да включим и някаква такса за събиране на награден фонд,поне някои да си избият разходите,а и интригата ще е по-голяма,а пък от друга страна,други с по-малък опит биха могли да се изплашат,чакам предложения,вече има и уреден много по голям водоем който ще ни бъде предоставен за ползване на състезания ,но пак ще е с такса,няма как да я избегнем.Утре ще пробвам и монтажа с водния възел и 70см. повод с дропер. 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Нали баш снимачът е с нас - ПапаракаДа назначите един за снимач

Ще има снимки и коментари - очаквайте

Бутник,ако включиш профита
в тези готини колегиални състезания,100% ще се "изврати" идеята!

-
- ще става разбирач
Само да вметна в темата без да съм я чел цялата. В сряда бех на Първенец. От 2 до 7 само каракуди излизаха от порядъка на 0.200-0.500. За цял ден на никой не обади шаран. Късмет утре момчета и да скъсате гъзеца на рибата.
Според мен не са пускали риба от 2 седмици.Късмет на щекарите.
Според мен не са пускали риба от 2 седмици.Късмет на щекарите.
Това за ПРО-фитата си е добра идея.Всеки може да научи нещо от тея съзтезания.Пък и аз няма от какво да се плаша,понеже никой няма да ме вини,че винаги съм на някоя последно място,понеже не претендирам да съм сред големите.Аз съм си любител-риболовец.
Най-много ние неопитните да научаваме по-нещо ново,което си е добре дошло винаги. 

TICA FAN
- CrossFire
- разбира нещата
Аз донякъде съм сагласен с това и предполагам, че повечето ще са на това мнение, но всеки сам ще си каже.петко стоянов написа:Бутник,ако включиш профитав тези готини колегиални състезания,100% ще се "изврати" идеята!
Въпреки това аз бих се радвал да застана рамо до рамо с "профи" и смятам, че това ще са моментите в които ще мога да "открадна" нещо и да се науча как да сменям тактиката в даени ситуации. Защото едно е да го четеш, друго е човека да е до теб.
Ако ще има такси за участие ще е хубаво леко разреждане на срещите, защото на някой(включително и на мен) ще им дойдат нанагорнище излетите от финансова гледна точка. Предстоящите великденски празници смятам, че са едно добро време за почивка и може да пропуснем състезание, защото предполагам повечето ще са ангажирани с ходене по гости в един или друг ден, а пък който е свободен ще стане добър съвместен излет.
butnik написа:Утре ще пробвам и монтажа с водния възел и 70см. повод с дропер.

Последно промяна от CrossFire на Нед Апр 12, 2009 6:17 pm, променено общо 1 път.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Oтмина още една приятелска среща,която беше под формата на надпревара.Участие взеха 15 колеги,като имахме гости от Дупница и София.Риболова започнахме така 1.Коцето-Фор.2.Андрей Богоев3.Христо Бутников4.Божидар Тодоров-Папарака5.Марио от София6.Дидо Николов Сенсас България7Киро Питона8.Ангел9.Теодор Памуков10.Жоро Леков11.Митака Crosfire12Жорката Петров13Никито-Sony14Владо 15.Чушката.Всеки участник получи ДВД с филми от Папи.Риболова беше изключително труден рибата беше поубрана,пипанията бяха доста капризни и който съумя да се съобрази с конкретните изисквания си пролича в крайния резултат.Основно се вадеха каракуди,като имаше извадени и два шарана.Рибата се влияеше повече от топки подавани с ръка,отколкото с къпинга.Стрелбата на бял си е задължителна,няма да се спирам на нея.Ето и малко фото-Андро се приготвя
Папи в очакване
някои получаваха наставления и по мобилния
коментарии преди старта
директните
друга чат от колеги
последни приготовления
ето и имаше и такива моменти
След приключване и теглене на рибата шапмион стана Деян Николов с 5.кг800на второ място се класира Андрей Богоев

Папи в очакване

някои получаваха наставления и по мобилния

коментарии преди старта

директните

друга чат от колеги

последни приготовления

ето и имаше и такива моменти

След приключване и теглене на рибата шапмион стана Деян Николов с 5.кг800на второ място се класира Андрей Богоев
Последно промяна от butnik на Нед Апр 12, 2009 4:05 pm, променено общо 1 път.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
с 2.800кг трети е Киро Питона2.680,четвърти е Теодор Памуков с1.700 и пети е Божо Папарака с 1.600.
Ето и шампиона
.
Накрая имаше и
Моного добра среща се получи.По-късно ще кача още снимки.
Ето и шампиона

Накрая имаше и

Моного добра среща се получи.По-късно ще кача още снимки.
- gorkata_petrov
- разбира нещата
ето малко и от мен

Това е Митето.

Това е Митето.

Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
Ето и малко снимки от мен.Нещата бяха на много добро ниво.Браво на организацията и благодаря на всички колеги,че бяхме заедно днес.Имаше добра компания.

Благодарско и за наградите.Всички участници получиха по едно риболовно DVD !

Eто го и моя асистент,на който много благодаря.На Жорката сина,които ми кепчосваше рибите от високия бряг и ми мяташе топките със захранка.

Това е от мене.Поздрави !

Благодарско и за наградите.Всички участници получиха по едно риболовно DVD !

Eто го и моя асистент,на който много благодаря.На Жорката сина,които ми кепчосваше рибите от високия бряг и ми мяташе топките със захранка.

Това е от мене.Поздрави !
TICA FAN
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
И още,може да има някои повторения за което се извинявам предварително

има и още,но не мога да качвам в момента.

има и още,но не мога да качвам в момента.

Мога да внеса едно предложение,което да се разгледа от организаторите.Предвит идващата забрана,може да се възползваме и другия уикенд да направим едно съзтезание по мач на баластриерите до Ръжево Конаре.Намират се на около 20-25 км. от Пловдив.Има разнообразна риба - уклей,бабушка,каракуда,платика,костур,лин и др.В момента имам информация,че там се лови основно бабушка ,уклей и каракуда.Първата дупка е голяма и с удобни брегове за риболов.
TICA FAN
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
A kaкъв е статута?Малко ще станем досадни с тази тема ,но ще изтърпите прищявките ни.Сони,има предложение за Леново,и за да спя спокойно една седмица преди следващото/защото се притесних заради големия брой участници за това гьолче/ще се погрижим да е подобаващо голям.
Последно промяна от butnik на Нед Апр 12, 2009 5:28 pm, променено общо 1 път.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ето още малко