Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Да не стане така ,че " рибата винаги да е на другият бряг" ,а ние рибарите да сме вече на друг язовир,тогава ще видим от кого ще събират ПАРИЧКИТЕ! 

-
- новобранец
Смятам да пробвам аз утре на Калиманци ама я кажете пътя как е че колата ми е доста ниска .. да няма изненади. Иначе ще пиша след това как е положението..
Добруджански асфалтivanhrist0w написа:Смятам да пробвам аз утре на Калиманци ама я кажете пътя как е че колата ми е доста ниска

nqkoi da e 4ul ne6to za sredno selo blizo do vetrino se namira tozi qzovir az tam imam dobri trofeii no ne sam hodil ot davna
- MAESTROTO
- ще става разбирач
На Доброплодно някой ходилли е тези дни,че следмалко май за там ,ще се запътя?
Кефа цена няма!
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Варненци,нещо си траете за яз.при с. Царев Брод ,мой познат ми се похвали че оня ден на язовира е имало 3 варненски коли,2 палатки ,въдиците им били професионални(шарански въдици,род подове и сигнализатори)
айде бе хора давайте инфо,никой нищо не споделя.Аз в четвъртък бях на Измътец,цял ден нищо не пипна,две въдици на протеинови топчета с аромат на ванилия дипнати със същия аромат и една pop-up на царевица за амур,захранка пелети,царевица и топчета със ракета и PVA ,бях сам на целия язовир.Иначе много готино,почивка на max. занимавах се на телескопа с червеноперки и каракуди,тях също във водата обратно,от няколко години не използвам живарници и не вземам каквато и да е риба,все пак един еднодневен излет ми излиза 50-100лв,ако исках за тези пари половин прасе ще си взема.Другата седмица пак смятам да се пробвам,тоя път може с преспиване,ако има желаещи за един общ риболов да пише.
-
- новобранец
Ето го и обещаното от мен ... много слабо на Калиманци 7-8 таранки и едно шаранче 0,4-5 дето си го пуснахме.. Имаше доста народ на язовира , а според мен и според човека който отговаря за язовира ние сме хванали най много последните 3-4 дни . Вие преценете дали си струват 15те лева на човек! Иначе сподели за някакви момчета които скъсали шарана преди седмица , обаче не казали каква стръв използват то на тия как и да им вярваш де ..
Колегата който е ходил на Допроблодно ще съм ти благодарен да споделиш как беше там ,тъй като и аз имам доста моменти на мястото .
И все пак ако някой реши да мине през Калиманци стръвта е само една - бял червей. Аз лично пробвах и Торен червей и 2 вида царевица но не ги пипна. Шарана бил настървен за месо и не искал царевица .
Колегата който е ходил на Допроблодно ще съм ти благодарен да споделиш как беше там ,тъй като и аз имам доста моменти на мястото .

И все пак ако някой реши да мине през Калиманци стръвта е само една - бял червей. Аз лично пробвах и Торен червей и 2 вида царевица но не ги пипна. Шарана бил настървен за месо и не искал царевица .
как да разбираме сега тази тема
около варна вече наистина няма каде да се ходи за шарко ?
около варна вече наистина няма каде да се ходи за шарко ?
- Fishing_Fan
- разбира нещата
така е,и варненци бият път до Шуменско,Разградско и Търговищко за Шарани
- radoadvokat
- ще става разбирач
Днес бяхме на язовира до Белокопитово. Според човека който събира таксата /15лв/ имало шаран, сом, каракуда, кефал, бяла риба /сулка/ костур, червеноперка и ?пъстърва?. Ловихме с два сета от по три пръчки на тежко и на плувка с директен и всякакви изкуствени примамки. На дънните пробвахме на косъм с царевица, топчета дипнати недипнати с повдигачи и т.н. Резултат нула. На плувка изкарахме доста червеноперка и таранка и един костур, по малък не бях виждал. Рибите все рибки, най голямата каракуда да е била около 60-70гр. На спининга също нула. Водата мътна, но не много студена. Вятър много. Бяхме от сутринта до към 16.30. Язовира е добре подреден, има доста места за риболов, но рибата нещо я няма, освен на табелата.
Поздрави
Поздрави
- Fishing_Fan
- разбира нещата
радо адвокат,не само при теб не ти върви днес,аз днес ударих едно капо на р.Камчия,общо взето тия дни в Шуменско риболова е нищощен заради силния студен вятър,ето малко снимки от язовира от миналата година както и рибите http://ribaro.com/phpBB2/viewtopic.php?t=125
на бракониерите обаче много им върви
нагледах се на простотите им събота
скрити чували риба в гората, вързани сомове,
общо около 150кг риба, по моя преценка
няма да казвам къде, че да не давам идеи на бракониерите които четат форума
нагледах се на простотите им събота
скрити чували риба в гората, вързани сомове,
общо около 150кг риба, по моя преценка
няма да казвам къде, че да не давам идеи на бракониерите които четат форума
Днес на Измътец: Бях там в 7.00ч. Първи на язовира (и за първи път на този язовир) имаше три пръчки заредени които си бяха там като пристигнах, но нямаше човек около тях. Хвърлих на косъм с топче, и другите две на царевици + PVA торбички. Отделно захранвах. След мен дойдоха 4 човека от нови пазар. Единия отрази един 5-килограмов шаран още на 30-тата минута от пристигането. Аз се разписах с един около кило-кило и нещо и това беше до 14.00ч. Не пипаше освен епизодични каракуди. На плувка с директна 5-ца имаше таранки. Кофти беше, не ми хареса..........
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
- MAESTROTO
- ще става разбирач
Не ходих на Доброплодно в събота,защото там имало страхотен вятър.Ходих на устието на Камчия.Захраних.Слабо кълвене на бял червей и още по слабо на торен,няколко уклея и съвсем малки мъздруги/толкова
малки не съм виждал/.Всичките си плуват обратно.

Кефа цена няма!