Н.С.5-предложение

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Re: Н.С.5-предложение

Мнение от MiTKo_Fisher »

А да попитам .Санитарен възел ще има ли ? :oops: Изображение
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Кире,думичката Такса,в кавички или не,просто ме убижда :!: :idea: :!: :idea: :!: :idea: Държа да отбележа,че никога,по никакъв повод и за нищо на света,не бих искал пари за таксуване от нито един колега :!: :!: :!: Нещо кофти звучат тези писаници,и понеже го очаквах,просто моля да се спрат коментарите за пари и т.н !!! Просто нямам желавие ва моя гръб да се исипва помия,която по никакъв повод нито съм правокирал,нито искам да нося на гърба си.Спрете се,защото ще стане скандал.Нищо не искам и никога не съм искал,просто Илийката от уважение се опитва да компенсира някакви мои загуби,които са си лично мои ако ги има.Моля,Киро спри се и другите да се спрат и темата да заминава в коша - ПЛИЙЙЙЙЙЙЙЙЗ :!: :idea: :!: :idea: :!: :idea:

Илийка,с доста от Вас се познаваме от преди и ти си човека с който първо се запознах - факт.Няма смисъл да си доказваме уважението и почитанията които испитваме един към друг,аз,ти и още доста колеги,с които по стечениена обстоятелствата си станахме доста близки.Благодаря за това което искаше да направиш и съм ти признателен,както и на другите колеги които веднага подеха и застанаха зад теб.Няма нужда да се събират никакви пари,просто ако ще се събират за нещо,то ще са за награди,купи и т.н.Поздрав и на :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: на всички от мен.

Ваш приятел Л.В
Както се спомена не един път никои не те пита. Недеи се обажда, ти нямаш нищо общо с тази тема и недеи да спамиш, че ще се ядосам и ще взема да остана по дълго отколкото ти е приятно. :axe: :roll: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

chapara написа:Аз лично мисля,че не е необходимо да се ебаваме с Домакина,в три мнения ви заяви вижданията си,не сме тъпи :wink:
Така че темата е май за ключ докат не сме се избили.Всички имат право,но не мислите ли че дистанцираме новите колеги,а и някои които едва ще дойдат за срещата.Лично съм против :shock: Някак дискриминация,ех де да беше миналата година,но не е...............Преди да напиша прочетох все и вся,мислих и Любо е прав,ще опоричиме всичко :wink:
:smt023 :smt023 :smt023
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Аватар
Иван-Клисура
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Иван-Клисура »

sapuna написа:
Иван-Клисура написа:....Дайте да измислим други неща- кво ще правим толкова дни (освен :drinkers: ), а и за да знам дали да си тваря целия такъм
Твари,твари!Ша го тестваме! :wink: /само да не ти се свиди/ :lol:
за това пък точно ти грижи нямаш. Единственно се чудя как ще си върна пръчките в Англия (а то без тях такъма не е и 50 %)
.. абе взимам ги пък после ще му мисля за връщането

Любо- кви риби може да се търсят в твоя гьол ??? За да приготвим стръв и там други джунджурийки
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Ще имали:
Изображение
нещо такова. :shock:
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Краси,ти нещо за мойта идея се хвана. :D Само ти я подкрепяш явно,но това ще бъде перфектната изненада за Любака. :lol:
TICA FAN
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

SONY написа:Краси,ти нещо за мойта идея се хвана. :D Само ти я подкрепяш явно,но това ще бъде перфектната изненада за Любака. :lol:
Ти подготви нещата а на Езерово ще видим. :wink: :wink: :wink:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Иван-Клисура написа: Любо- кви риби може да се търсят в твоя гьол ??? За да приготвим стръв и там други джунджурийки
Ванка има хубави шарани :drinkers: даже и трофейни :wink:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Накой ако има възмжност да донесе една тръба 1.1/2 цола на 2.50 дълга
че ще трябва на девойката. :wink:
Изображение
Аватар
Иван-Клисура
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Иван-Клисура »

Marco Polo написа:Да ви предупредя отдалече!
Оставете едно място около 15-20 метра без въдици!
За пристанище!
Че после да няма "хър-мър"!

:lol:
И аз мислех да взема мойта, (да я ремонтирам- има дупка отдолу ) че толкова дни свободни, но май се отказах. Ще пробвам да я оправя преди това ако ми стигне времето. Единственно ми се щеше някой колега който по-разбира да ми обясни работата със сонара, ама кат са наквасим да не напраим някоя дивотия :lol: :lol: :lol:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Така и става както си мислех.Пуснах темата понеже съм присъствал на всички срещи и знам,че когато се събираха пари на място много хора казваха,че не носят.Знам,че има хора без средства,но някой да ми пият уиски,да махат пържоли и да казват,че нямат 10лв.туй не го разбирам.Както и да е.Аз с торбичка по масите няма да обикалям,не събирам подаяния,нито помощи.Всеки разбра идеята,но я възприе както му е кеф.Живи и здрави да сте. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Заключено

Обратно към “Срещи и Купони”