Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
Re: руская рибалка 2.0
LordAleks я кажи къде събра пари за вила на амазонка, че аз не откривам локация на която да се правят стабилни приходи.....
-
- вече хвърля и на тежко
Аз в момента правя добри пари на Подкаменная Тунгуска.През деня ловя пыжян на 2 дънни въдици на хирономида и сибирски хариус на блесна.Един пыжян над 3 кила е над 10К рубли.Хариуса и той добре се плаща пък се лови по много.Това на Прозрачные воды.Вечер като стане отивам на Спокойное русло.Минавам на жабка и хвърлям три дънни.По 5-6 амурски сома хващам и дават добри пари и за тях.Не съм сигурен, че това е най-добрия начин за правене на пари но за моя разряд - 27, това измислих за момента.Ако сте надушили нещо по-така давайте идеи
.Пък относно платиката по-горе дето се коментираше, за себе си установих че на Дема - У поворота ми дава повече и по-едри дори и от Волхов.

- cslav*Цветослав
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Ай ся на мен като на ламер ми дайте свесен линк (no CD -direct insall) на РР /щот със предната не се оправих
голям срам за мен и ме извинете пред Паша...Може и да съм се напил. А на МОСТ подарете един 

Карта в ръкава- руска рулетка с 2 патрона в барабана...
- versace
- вече хвърля и на тежко
http://4storing.com/ew8ue/dd2a72970ab2a ... 70710.html Ето колега има всичко вътре дори и клевалката...... 

защо клевалката ми дава някакав проблем и не мога да я стартирам pls help
zvqr
-
- вече хвърля и на тежко
Зареди антивирусната тиboxiii написа:защо клевалката ми дава някакав проблем и не мога да я стартирам pls help

-
- новобранец
Здравей версаче , благодаря за линка . Изтеглих играта и имам проблем - като дам на глобуса не мога да намеря Амазонка , затова моля някой да каже къде се намира (в кой край/ъгъл на картата е или някоя др. близка локация)!versace написа:Играеш директ без инсталиране, направил съм всичко ъпдейти и така нататък.
Аз пари на константиново направих - ловиш една седмица шаранчета като гламав и така. Нищо не си бях купувал само и само да си взема къщата. Струва си 2-та милона и половина, щото кайманът го плаща много и дава опит почти като тюленът и гадюката
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
-
- вече хвърля и на тежко
Момчета я кажете сега, вдигнах 31 ниво.Отвориха ми се всички бази почти.Вече не ми трябва много опит.Не мога още да събера пари за къща на Амазонка или на Черно море обаче.Подскажете, разбрахте ли кои са скъпите риби в играта.Да взема да половя малко от тях.Пыжяна явно вече не е сред тези от които се правят много пари.Дайте идеи какво да ловя за пари....