СМЯХ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Re: СМЯХ

Мнение от starcho »

Молитвата на блондинката:роди ме мамо проста,аз сама че се изруся
brutalss
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от brutalss »

Баща завел сина си на риболов. Хвърлил въдицата и двамата зачакали. Седяли така много време, обаче нищо не кълвяло.
Бащата:
- Сине донеси от колата тесто - ще ловим на него.
Синът:
- Ама тате, аз не знаех, че е за риболова и го изядох.
- Е нищо, донеси хляба!
- Е да де, ама аз не знаех, че и той е за риболова и по пътя го изядох целия.
- Значи да знаеш - никога вече няма да те взимам с мене за риба. Айде дояждай червеите и да си ходим! :D :D :D :D :smt044 :smt003
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

brutalss написа:Баща завел сина си на риболов. Хвърлил въдицата и двамата зачакали. Седяли така много време, обаче нищо не кълвяло.
Бащата:
- Сине донеси от колата тесто - ще ловим на него.
Синът:
- Ама тате, аз не знаех, че е за риболова и го изядох.
- Е нищо, донеси хляба!
- Е да де, ама аз не знаех, че и той е за риболова и по пътя го изядох целия.
- Значи да знаеш - никога вече няма да те взимам с мене за риба. Айде дояждай червеите и да си ходим! :D :D :D :D :smt044 :smt003
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: тцтцтц
Изображение
Без риболов няма любов !
brutalss
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от brutalss »

Един млад ловджия пита един стар:
- Абе ако отида в гората на лов и срещу мене се изправи мечка и аз вдигна пушката за да я застрелям, обаче тя засече, какво да правя?
Старият казал:
- Нямаш никакви проблеми. Оглеждаш се, избираш си най-високото дърво, качваш се на върха му и се намазваш целия с лайна.
- Че от къде да взема толкова лайна? - попитал учуден младият.
- Ще има, ще има… :toimonster: :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt044
brutalss
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от brutalss »

Чапай и Петка отиват на риболов. Чапай сяда да лови риба без стръв, а Петка отива до колата да вземе червеите. Чапай хваща златната рибка и тя му казва:
- Ако ме пуснеш, ще ти изпълня три желания.
Чапай се съгласил и, я пуснал.
- Искам да имам Ferrari, искам да имам 5 милиона в брой.
Златната рибка му изпълнила желанията и той казал:
- Третото си желание оставям на Петка - нека се сбъдне първото нещо, което той си пожелае.
В същият момент се провикнал Петка:
-Чапай, 300 бивола да те е*ат! Тука няма никакви червеи! :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044
brutalss
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от brutalss »

Мили графе
Mили графе, всяка вечер когато се качвам на ку-
лата на нашия замък, минутите на тиха умо-
ра, ти знаеш с какво нетърпение чакам да се изпра-
ви пред мен раздавача, но мислите ми са напра-
зни, и ти така ако ме измъчваш помни, че ти пи-
ша за последен път. Писмо от твоя Ани-
чка няма да видиш, а ще останеш с ху-
бавите спомени с хубавата снимка мо-
я в ръка.
А сега го прочетете през ред ;)))) :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Без риболов няма любов !
brutalss
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от brutalss »

Малко момченце решило да си играе на пожарна. Облякъл си специален костюм, надянал една тенджера на главата вместо каска, седнал в количката на малката си сестричка, вързал любимият се сетер за оная работа и го пуснал да тегли количката.
Съседката седи на пейката пред блока и го наблюдава.
По едно време дава съвет:
- Пешо, що си го вързал там тва куче, бе? Ако го вържеш за нашийника, ще бяга по-бързо, тоест пожарната ще пристига по-навреме.
Пешо помислил малко и отговорил:
- Не става. Ако го вържа за нашийника, оставам без сирена... :smt119 :smt096
brutalss
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от brutalss »

Бира може да се пие по немски - с колбаси.
Може и по английски - с чипс.
Или по японски - със суши.
А ние я пием по нашенски - с водка. :smt023 :drinkers: :smt023
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: :lol: :lol: Слави не ме Кефи поринцип, но не мога да отрека че не ги мислят! :roll: Моля обърнете внимание на текста... и клипа не е лош... :lol: :lol: :lol:
http://www.vbox7.com/play:e774f113 "Велумето на маххххх"
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
brutalss
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от brutalss »

В хлебарницата:
- Кифли с мак имате ли?
- А не искаш ли милинки с хашиш?
:smt044 :weedman: :smt044
brutalss
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от brutalss »

Дребничка възрастна госпожа влязла в Чейс Манхатън Банк и попитала дали може да си открие сметка.
- Естествено - казал управителят. - Колко искате да вложите?
- Три милиона долара - отвърнала възрастната госпожа.
Управителят ахнал.
- Това са много пари. По какъв начин ще ги преведете в сметка та си?
- В брой. Нося ги в тази торба. Вижте сам, ако искате.
Управителят надзърнал в найлоновата торба, в която имало няколко пачки новички зелени банкноти. Това било твърде необикновено и той решил да осведоми президента на банката, който надлежно поканил възрастната госпожа в кабинета си, за да се заеме лично с въпроса.
Президентът бил самото очарование. Той наредил да донесат чай и бисквити за ценната нова клиентка на банката.
- Ако може да попитам, откъде се сдобихте с тези пари? – полюбопитствал президентът.
- От хазарт - отвърнала възрастната госпожа. Той се изненадал.
- От какъв хазарт?
- А, обзалагам се с хората за всевъзможни неща и обикновено печеля. Например залагам сто хиляди долара, че до утре на обяд ташаците ви ще станат квадратни. И приемам облог четири към едно. Имате ли да заложите двайсет и пет хиляди долара?
Президентът почти онемял.
- Не е морално да приема парите ви, защото се боя, че няма начин да спечелите този облог.
- Е, щом не искате да приемете облога, започвам да се питам дали тази банка е подходяща за парите ми.
Президентът в никакъв случай не искал да изгуби клиентката си.
- Да не бързаме - казал той. - Добре, приемам облога ви, щом сте абсолютно сигурна.
- Абсолютно - заявила дребничката възрастна госпожа. - И не се бойте за мен. Знам какво върша. До утре в дванайсет без петнайсет.
Същата нощ президентът на банката се будил през час, за да проверява дали ташаците му са станали квадратни. Всичко в това отношение било наред. В дванайсет без петнайсет на другия ден дребничката възрастна госпожа дошла в банката заедно с адвоката си.
- Адвокатът ми е тук като свидетел - пояснила тя, когато влезли в кабинета на президента.
Точно в дванайсет президентът обявил, че печели облога, но дребничката възрастна госпожа поискала той да си събуе панталона, за да се увери. Банкерът се подчинил. Тя го опипала и заявила, че ташаците му не са квадратни.
- Предполагам, че печелите облога - казала госпожата и му връчила стоте хиляди долара. В това време адвокатът започнал да си удря главата в стената.
- Какво му става? - попитал президентът на банката.
- Оставете го този нещастник - отвърнала дребничката възрастна госпожа. - Разбирате ли, обзаложих се с него на един милион долара, че до днес на обяд ще съм хванала президента на Чейс Манхатън Банк за ташаците! :smt023 :smt044 :smt023
brutalss
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от brutalss »

В двореца на царя живял неговият млад и верен коняр. Той бил верен, но имал едно тайно и опасно желание - да полиже големите и сочни цици на царицата! Един ден не се сдържал и споделил с придворния лекар мъката си. Лекарят помислил, смилил се над човешката неволя и казал:

- Има начин да ти помогна, но в момента имам нужда от малко пари.Съгласен ли си?

- Колкото кажеш, само сбъдни мечтата ми - светнали очите на мераклията.

Още на следващия ден лекарят издебнал царицата, докато се къпе и насипал в сутиена й гъделичкаща пудра. Излязла царицата от банята, сложила сутиена на пищните си гърди и пудрата мигом подействала. Сърбят я циците... не се трае! Мигом отърчала при царя и му ревнала, а той... естествено ревнал да дойде лекаря. Минути по късно, лекарят замислено преглеждал царицата, почесал по брадичката и мъдро казал:

- Болестта е рядка, но лечима. Тук в двореца живее един коняр. Той трябва четири часа да ближе гърдите на царицата. Друг лек няма! Какво да направи царя? Повикал коняра при себе си и му обещал да го набучи на кол, ако някой узнае какво ще се случи. Сбъднал мечтата си младия коняр. След като приключило всичко, дошъл лекарят и помолил:

- Плати ми, нали обеща.

- Какво? Я си гледай работата, изнудвач такъв.

Лекарят въздъхнал, навел глава и си тръгнал. На следващият ден се чука на вратата на коняра. Отваря той, а насреща му лекаря:

- Здравей приятелю, има заповед веднага да се явиш в двореца. Познай кой го сърби к....а!!!!!!! :smt044 :smt044 :smt044
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

AL KAPONE написа::lol: :lol: :lol: Слави не ме Кефи поринцип, но не мога да отрека че не ги мислят! :roll: Моля обърнете внимание на текста... и клипа не е лош... :lol: :lol: :lol:
http://www.vbox7.com/play:e774f113 "Велумето на маххххх"
:smt023 :smt023 :smt023
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Чапай и Петка ги потгонили турците......както бягали Чапай казал на Петка:
- Петка виждаш ли оня голям дъб ей там горе на баира!?
- Виждам го.казал Петка
Чапай му рекъл - Когато го достигнем тръгваш да бягаш много бързо към него да може да наберем преднина пред турчелата и да се качим най-навосоко ...те турците нали са рязани и немогат да се катерят много .
- Добре. казал Петка....
Наближили дъбът тръгнали да тичат бързо качили се на върха на дъба Чапай застанал отдясно,а Петка от ляво.
Турците стигнали до дъба погледнали нагоре видяли колко са нависоко и пашата казал:
- Апапи днеска сме много изморени да ги сваляме от дървото ще направим лагер пд него за да неможе да слезна и избягат па утре ще видим кво да ги правим....
На другия ден Пашата събудил вуйската си и рекал:
- Момци от 2 месеца женско не съм видял ама и на мъжко дупе ще се зарадвам я ми свалете оня хубавия от левия клон пък ще има и за вас !
Речено сторено качили се двама и свалили Петка от дървото Пашата го опънал опънали го още 3-ма вуйника Петка събрал сили избягал и бързо се качил на дървото....
-Нищо казал Пашата утре пак...
3-дни подред Петка го пръснали от е**не а на четвъртия преди да се събудят турците Петка казал на Чапай :
- Слушай кво от е**не г*за ми стана звездообразен дай да се сменим ?
- Добре казал Чапай и се разменили
Събудили се турците и двама тръгнали да свалят "Оня от левия клон" да ама Пашата се провикнал :
- Момци! Днеска няма да е тоя я свалете онова гълъбче от Дясния клон....
:butthead:
Изображение
Без риболов няма любов !
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”