Река Искър

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

radoslav
новобранец
новобранец

Река Искър

Мнение от radoslav »

Къде кълве на Искъра? Някой ходил ли е скоро?
Павел Иванов

Re: Река Искър

Мнение от Павел Иванов »

radoslav написа:Къде кълве на Искъра? Някой ходил ли е скоро?
Радо малко закъсне и същевременно подрани за Искъра ! Кат гледам прогнозата от утре на там кат почнат дъждовете за известно време реката я забрави ! А иначе къде точно по Искъра те интересува ( все пак е най-голямата Българска река ) , примерно около София , около Роман , Ставерци , Байкал ? Пиши за къде и каква риба и начин на риболов те интересуват и ти гарантирам точно инфо . Наслука !
vikik

искъра

Мнение от vikik »

и аз ходя всяка събота в района на село своде, преди роман, само ситна риба има, през последните дни имаше странна пяна в реката като от сапун, местните казаха че ако има такавя пяна не кълве, и действително така и стана, висях два дни от тъмно до тъмно за няколко уклея и една мряна
Аватар
Toki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Toki »

В неделя бях на р.Искър до Роман,но излизаха малки кленове.Миналата седмица колегите са имали добра слука там като са ловили едри скобари и мряна.Явно доста народ е чел вестник стандарт щото там си беше жив панаир.
radoslav
новобранец
новобранец

Мнение от radoslav »

павка одих преди една седмица на роман на чешмата и останах доволен;хванах осем бели мрени един скобар и четири клена ивсичко това на бял червей.вчера пак ходих хванал съм два клена единият добър.вярно дават го дъждове малко да я размъти тая вода. иначе на чепинци оклея се скъсва откъм асвалтовия път.
radoslav
новобранец
новобранец

Мнение от radoslav »

токи несъм чел вестник стандарт а ходя там отдавна.
Николай
новобранец
новобранец

Мнение от Николай »

Калве около Роман. :)
ПРИСТРАСТЕН РИБОЛОВЕЦ
radoslav
новобранец
новобранец

Мнение от radoslav »

искам прясна информация от роман къде и на какво.
Николай
новобранец
новобранец

Мнение от Николай »

Това не мога да ти кажа.Прочетох го в един вестник. :(
ПРИСТРАСТЕН РИБОЛОВЕЦ
Аватар
Toki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Toki »

На Роман отдоло под чешмата,яко захранка за мряна,клен,скобар и стръв бял червей.
LaFontaine
новобранец
новобранец

Мнение от LaFontaine »

Аз пък мога да ви кажа 4е в момента от язовира до Враждебна сега му е времето за речния кефал на изк. примамки /естествено не на мухи, а на блесни, воблерчета и т.н./
А пък при Радомирската чешма където има хубави вирове излизат хубави кефали, бяла мряна , а също така почнаха да кълват и скобарите. И всичко това на бял червей.
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

LaFontaine написа:Аз пък мога да ви кажа 4е в момента от язовира до Враждебна сега му е времето за речния кефал на изк. примамки /естествено не на мухи, а на блесни, воблерчета и т.н./
Ти ме разби ! За кой точно гьол на Враждебна става дума ? Като идваш от центъра в дясно от моста големият гьол или щукарският зад летището ( ако имаш некво пресно инфо за вторият ще съм благодарен ако го пуснеш , не съм ходил на него от миналата есен а нали има некви ремонтни работи по летището та не знам на какво дередже е ) или пък за некое от гьолчетата в лево от моста ?
batistuta

Re: Река Искър

Мнение от batistuta »

Павел Иванов написа:
radoslav написа:Къде кълве на Искъра? Някой ходил ли е скоро?
Радо малко закъсне и същевременно подрани за Искъра ! Кат гледам прогнозата от утре на там кат почнат дъждовете за известно време реката я забрави ! А иначе къде точно по Искъра те интересува ( все пак е най-голямата Българска река ) , примерно около София , около Роман , Ставерци , Байкал ? Пиши за къде и каква риба и начин на риболов те интересуват и ти гарантирам точно инфо . Наслука !
Ima razlika kade shte lovish. Pavlin Ivanov sigurno mnogo znae i zatova e tolkova kompetenten. Poslushai go.
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”