Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Калкан около Варна
Модератори: emo vasilev, alekst
- SILVESTER
- ще става разбирач
Re: Калкан около Варна
А дали някой е пробвал целенасочено да търси калкан от лодка,и имал ли е успех,монтаж нещо?

... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
-
- вече хвърля и на тежко
Погледни ТУКSILVESTER написа:А дали някой е пробвал целенасочено да търси калкан от лодка,и имал ли е успех,монтаж нещо?![]()
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
[quote="nikgeo"][quote="SILVESTER"]А дали някой е пробвал целенасочено да търси калкан от лодка,и имал ли е успех,монтаж нещо?
[/quote
от лодка ако си закотвен и морето е 1 бал

от лодка ако си закотвен и морето е 1 бал

- Моряка
- кандидат преподавател
Имам чувството,че като сложиш мишката върху някоя емотиконка трябва на български да пише какво ти казва.Специално тази доста я бъркатstarcho написа: от лодка ако си закотвен и морето е 1 бал

А сега де? 

иэвинявам се эа емотикона 

-
- научил се да хвърля
като малък съм вадил калкан на нос СВЕТИ АТАНАС до Бяла,но в близките години не съм ходил там
-
- научил се да хвърля
също и доста писийки излизаха
-
- разбира нещата
Здрасти!Нямам време да изчета всички страници,тъй че има вероятност да дублирам мнението си с нечие друго...
Все-пак,мястото което знам не е много близо до Варна,а именно-До Бяла,пристанището "Чайка".Определено е едно от най-дащните места.И още нещо,ако в близост до вас има устие на река,мятайте без колебание-калкана е там.И последно-ако ловите в близост до река,може да пробвате за стръв уклейче среден размер,яко му налитат.
Все-пак,мястото което знам не е много близо до Варна,а именно-До Бяла,пристанището "Чайка".Определено е едно от най-дащните места.И още нещо,ако в близост до вас има устие на река,мятайте без колебание-калкана е там.И последно-ако ловите в близост до река,може да пробвате за стръв уклейче среден размер,яко му налитат.
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
За Бяла съм чувала , че е добро място, както и за Шкорпеловци.Аз лично съм хващала калкан на Галата, на Черноморец, на Палеца и м/у Почивка и Траката. Имам приятели които ловят от брега и те казват , че това последното място давало от брега.Все пак трябва да имаш късмет. Пожелавам ви го.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Че то между Почивка и Траката има една голяма отвесна стена бре,от къде се слиза на брега? 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
- научил се да хвърля
и аз това се запитах
А.С. моля те кажи ни.Предварително ти благодаря .

Съжалявам , че не уточних , аз ловя от лодка.Но до колкото знам от приятели , които ловят от брега на Почивка излиза калкан
-
- научил се да хвърля
Днес на Бяла от 7 часа до 13 нищо! 4 въдици, солена рибка, вълна си имаше слънцето печеше... всико наред ама йок