Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

,,Разсадника"- Пъстърва
Модератор: Paublo_Eskobar
,,Разсадника"- Пъстърва
Здравейте колеги,
Искам да Ви информирам че гьола на ,,Разсадника" (м/у Филиповци и Иваняне отляво) от11.04.09 отново е платен.
Такса 8лв. на пръчка, рибата безплатна.Пуснали са Пъстърва и Шаран. В момента дава само пъстърва, въпреки че водата е ,,боза". Стръв-бял.
На мераклиите- УСПЕХ !!!
Искам да Ви информирам че гьола на ,,Разсадника" (м/у Филиповци и Иваняне отляво) от11.04.09 отново е платен.
Такса 8лв. на пръчка, рибата безплатна.Пуснали са Пъстърва и Шаран. В момента дава само пъстърва, въпреки че водата е ,,боза". Стръв-бял.
На мераклиите- УСПЕХ !!!
- svetlio86
- ще става разбирач
Re: ,,Разсадника"- Пъстърва
Това ми намирисва на автореклама!!!! 

Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

И то май не много сполучлива. 

-
- разбира нещата
- valiooooo
- ще става разбирач
Все пак е някакво инфо. 

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
Ако е това каквото си мисля не е даже и инфо защото не е" разсадника",а "патичарника" и не е между Филиповци и Иваняне,а между Суходол и Иванянеvaliooooo написа:Все пак е някакво инфо.

Ако намеквате че гьола е мой бъркате се!Просто съм от Филиповци.
Относно местноста: това м/у Филиповци и Иваняне е Разсадника, това м/у Суходол и Мало Бучино- Патичарника.
Сутринта бях там.На пружина и бял-Каракуди около200-300гр.Водата се е поизбистрила и може да тръгне и друго.
Относно местноста: това м/у Филиповци и Иваняне е Разсадника, това м/у Суходол и Мало Бучино- Патичарника.
Сутринта бях там.На пружина и бял-Каракуди около200-300гр.Водата се е поизбистрила и може да тръгне и друго.