ОПАСНОСТ

Модератор: nkolev66

nazinio
новобранец
новобранец

ОПАСНОСТ

Мнение от nazinio »

Вчера реших да пробвам дали ставам за подводен фотограф.С колега запален като мен влязохме в района на карантината(аспарухово) и първото нещо което видяхме беше.......доста голяма купчина мрежа-не беше заложена за риболов,а явно беше скъсана или нещо такова.Огледах я и видях,че по нея няма никакви тежести.В този район няма таляни,а знам само че там се дърпа ГРИБ.
Пиша това заради опасноста която представлява тази мрежа не само за харпунджиите,но и за обикновенните плажуващи-след около месец най-вероятно темп. на водата ще е добра за къпане и близоста на аспаруховският плаж е животозастрашаваща.Дълбочината е между 3-4 м.Дори нетрениран плувец може да се гмурне.Оплитането най- вероятно ще бъде ФАТАЛНО.
p.s.А после защо морето изхвърля мъртви делфини......
Аватар
spook
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: ОПАСНОСТ

Мнение от spook »

nazinio написа:Вчера реших да пробвам дали ставам за подводен фотограф.
що не я снима гадната мрежа ?
nazinio
новобранец
новобранец

Re: ОПАСНОСТ

Мнение от nazinio »

spook написа:
nazinio написа:Вчера реших да пробвам дали ставам за подводен фотограф.
що не я снима гадната мрежа ?
снимана е поне 10 пъти,апарата е на колегата-обеща да пуснем фотосите.Само дето не знам дали са станали снимките-а пък снимахме и доста красиви работи
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

аз такива мрежи ги изкарвам навън , щото те се превръщат в гробници от и за риби :x (работят нонстоп 25 часа в д.) , ако нямам възможност сам - давам инфо на някой рибар -лодкар - само да я намери ще я отнесе като куцо пиле домат :D ( зарад матрялите в нея )....и колега не забравяй НОЖА да вземеш като влизаш в морето :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”