Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

ивайловград 9-11
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: ивайловград 9-11
Браво Супер сте

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- научил се да хвърля
Това е ЕГНто на рибитеdacko1954 написа:Екстра,ама защо на снимките пише че са от 09.2006г

Човека си е написал чети

Браво колега много добри бели.
Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре
Красиви риби,евала колега.И по-големи занапред 

- HOOLIGAN
- ще става разбирач
и аз днес оттам се завръщам, действително хубав риболов стана, а и на влачене даваше добри риби, макар и с променлив успех! Едно само много ме издразни, риби пълни с хайвер се прибираха по живарници, кофи и чували
, да не говоря и колко малки бели/сулки/ си заминаха заради ненаситни за подвизи "колеги" за които все още важи правилото, че качествата на риболовеца се измерва по количеството риба докарана на селския мегдан! Срамота 

-
- разбира нещата
Класа !
Прекасни сулки и отлично място за риболов и отдих.Браво ,колеги!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Две или две и половина я виждам рибката!
Браво на всички,явно това е годината на БЕЛИТЕ риби!Всеки се спуква хваща,честито на печелившите! 

Така след годината на белите риби не мислите ли , че следващите години може да са капо.
След като в наща любима държава няма кой да оправи закоите нека поне ние се съобразяваме с не писаните. Става въпрос за следното - ИЗКЛЮЧИТЕЛНО е глупаво да се забраняват всички видове риба по едно и също време, какъв е смисъла сега да започва забраната примерно за щуката след като тя хвърля хайвер от Януари до Март.
ИЛИ като в случая бялата риба вече е по местата за хвърляне на хайвер (вижда се от репозража, че е излезнала на плиткото на язовира вече), а ние алчните за риба и алчни за едно "евала колега" скубим ли скубим. А и след добрия репортаж докато влезе забраната си представям какво мазало ще стане.
Колеги и приятели Моля ви съобразявайте се със закона, той е безумно глупав, но е по добре да се отнясямо морално към рибите поне докато се грижат да създадът ново копколение! Всеки от нас много добре знае кога коя риба хвърля хайвер. Нека не оставяме заради тоз закон измислен от нязнайно кой преди незнайнко колко години и ние да ставаме по големи бракониери от бракониерите унищожавайки хиляди или дори милиони още не излюпени рибки !
След като в наща любима държава няма кой да оправи закоите нека поне ние се съобразяваме с не писаните. Става въпрос за следното - ИЗКЛЮЧИТЕЛНО е глупаво да се забраняват всички видове риба по едно и също време, какъв е смисъла сега да започва забраната примерно за щуката след като тя хвърля хайвер от Януари до Март.
ИЛИ като в случая бялата риба вече е по местата за хвърляне на хайвер (вижда се от репозража, че е излезнала на плиткото на язовира вече), а ние алчните за риба и алчни за едно "евала колега" скубим ли скубим. А и след добрия репортаж докато влезе забраната си представям какво мазало ще стане.
Колеги и приятели Моля ви съобразявайте се със закона, той е безумно глупав, но е по добре да се отнясямо морално към рибите поне докато се грижат да създадът ново копколение! Всеки от нас много добре знае кога коя риба хвърля хайвер. Нека не оставяме заради тоз закон измислен от нязнайно кой преди незнайнко колко години и ние да ставаме по големи бракониери от бракониерите унищожавайки хиляди или дори милиони още не излюпени рибки !
- krokibg
- учете се от него
Троли,чакай малко де,някой още не сме почнали
Да,много бяла риба се е извадила миналата седмица на язовира и наистина са взимали и маломерки.Имало към 60 лодки за тези почивни дни дето минаха.И аз се бях наканил но джипката ми е на канала,няда с какво да си тегля лодката и чак утре на обяд ще е готова
Да видя къде ще отида тази седмица която идва
Браво на хората хванали големи бели риби и на тези които са пускали маломерките и майките.Мислете за бъдеще време че да има какво да се лови иначе ни очаква забраняване на лодките и няма да ни допуснат да припарим до язовирите.Запомнете какво говоря и да не кажете посре че не съм Ви предупредил !!!Лакомията е противопоказна и ще накажат дори и коректните риболовци заради мръвкарите !!!

Да,много бяла риба се е извадила миналата седмица на язовира и наистина са взимали и маломерки.Имало към 60 лодки за тези почивни дни дето минаха.И аз се бях наканил но джипката ми е на канала,няда с какво да си тегля лодката и чак утре на обяд ще е готова

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Истинска наслада изкарахме си добре па и рибоци хванахме

А за панаира....,беше пълено но си заслужаваше

Дано да изкарваме и други излети така

На всички наслука и весели преживяни моменти

А за панаира....,беше пълено но си заслужаваше

Дано да изкарваме и други излети така

На всички наслука и весели преживяни моменти
Още малко снимки от същия язовир.Бяла 6кг

Последно промяна от дъртанян на Пет Апр 24, 2009 6:56 pm, променено общо 3 пъти.
-
- научил се да хвърля
Ето снимката на колегата дъртанян

,а ето снимка на двете сестри

,а ето снимка на двете сестри