Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Всичко за НС-5 нека тука
Модератор: sapuna
Re: Всичко за НС-5 нека тука
chapara написа:пО МОЕ ВИЖДАНЕ НАРОДА ЩЕ Е НАЙ-МНОГО на 1,2 и 3ти,зимай болничен,и бежНиколай Неделков написа:Ееееееее , т'ва е идея , през 2 дена да маам по 550 км , ше се чувствам все едно участвам във F 1 , първо квалификации , после състезание![]()
Айде помогнете малко , кога ше има повече народ

или от 1 до 6 

Миналия път се къпах 2 пъти при Любоchapara написа:Нема ли а се подсечеш за толко време..........Митев написа:или от 1 до 6![]()
![]()
![]()

На 2 маи 2 свободни места от Пловдив .
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
chapara написа: Нема ли а се подсечеш за толко време..:

бе..ПРЕДУПРЕЖДАВАЙ ако ще изрьсиш некво такова....некои сме сьс слаби сьрца

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- XauBaHkO
- ще става разбирач
Takaaaaaaa!
Аз на 3-ти съм на сватба ...... та след сватбататрява да намера някой да ма кара , и съм на язовира , ако нема време са преобличам , ида с костюма , ако не .... ГОЛ ша дойда!
Само някой да има късмет да се е изпарил превди да дойда ........ ЩЕ ГО НАМЕРЯ И СОБСТВЕНОРЪЧНО ЩЕ ГО ОБЕЗКОСТЯ !
Митев това важи най-вече за теб !
Аз багаж мое да не зема , ама пиене ...........няма начин без него
Айде организиирайте се , че нема време !
Аз на 3-ти съм на сватба ...... та след сватбататрява да намера някой да ма кара , и съм на язовира , ако нема време са преобличам , ида с костюма , ако не .... ГОЛ ша дойда!
Само някой да има късмет да се е изпарил превди да дойда ........ ЩЕ ГО НАМЕРЯ И СОБСТВЕНОРЪЧНО ЩЕ ГО ОБЕЗКОСТЯ !
- Николай Неделков
- учете се от него
Ами Митев , щом ще си до 5-ти , аз идвам на 4-ти на обяд , та да можеме да пиеме по ракия с тебе 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Тебе ще те взема, ама за пиенето требва да взема буса ъна комшията навзаемXauBaHkO написа:Takaaaaaaa!

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Аз и Shiko мислим да пристигнем на 2-ри сутринта с много лед!За шатрата вие ще кажете къде да я лупнеме. 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Язе па моем да доем от 1 до 6..ама ако има кой да ме раньи тиа шест дена,щот нали съм си сиромах и нема пари за леб..
Ша гепим на жената от портмонето едни 100 уева за безгин та да дойдем...па после ша му мислим кат се приберем..
Казвайте дали да се завалям на жената къде портмонето,или да си седим по добре дома а?
Уеуее как ми се дожда,ама сиромашияяяя....
Ша гепим на жената от портмонето едни 100 уева за безгин та да дойдем...па после ша му мислим кат се приберем..
Казвайте дали да се завалям на жената къде портмонето,или да си седим по добре дома а?

Уеуее как ми се дожда,ама сиромашияяяя....

Бат Гого,ти ела пък гладен и жаден нема да останеш.Ще те гостиме с пловдивски кебапчета и кюфтенца и разни специални домашни питиета на дядо ми.

TICA FAN
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Ееее..благодарско Sony...Ша разчитам на тебе,ама ти кога ша доидеш,че да знам...SONY написа:Бат Гого,ти ела пък гладен и жаден нема да останеш.
Той и ДеуеФ ми обеща,ама му немам вера...ша земе да ме отрови,щот не исках да му копам лозьето...

Аз вероятно ще дойда на 2-ри рано сутринта.Много добре се справям с барбекюто и ще се увериш в това сам.
Инак Делифф трябва да почерпи за успешните излети последно време и особено за нововъведения метод с колбасите.Хич да не са скатава! 

TICA FAN
- ivan_yo
- разбира нещата
Marco Polo написа:Аз пак ще се обадя...
Палатки-малатки, шатри-матри, въдици-мъдици,
ама b]
на брега да има 15-20 метра чиста ивица за пристанище
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- krokibg
- учете се от него
Бай Гого,я стига глупости,ами фащай някой да те кара и не се притеснявай за нищо.Ако имаш приятел да работи на валяк,тръгвай още сега и към първи да си пръв тук,ЖИВ или МЪРТЪВ да си на линия
Не ме карайте да идвам до София и намерете там местните начин да го докарате.Айде със здраве и до срещата.Номера който ползвом в момента е 0884938496 и можете да ми се обаждате по което време на денонощието искате за да сте на ясно с всичко и да не пишем като луди по цели романи 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!