Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Шарани около Варна
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Шарани около Варна
тоз измътец нещо реклама ми се вижда тая тема .... че сега зехме и да се препознаваме даже 

Не е, като не вярвате затова съм оставил телефон на собственика да се обадите и да говорите.
така ли никой от всичките хващали риба на тоя комплекс нее качил снимки със риби поне.И след като си запознат със язовира и си ходил как няма да знаеш какви са условията-такси рибата плаща ли се и тн
Зарибявка ми се струва нещо но ще звъннада проверя и после ще кача инфо 

- ribar4eto_ot_selo
- научил се да хвърля
Звънни 5 пъти ако искаш бе, а относно снимките - заповядай цяла тема ... четиридневен излет. http://forum.nariba.com/viewtopic22832.htmlBigBerta написа:така ли никой от всичките хващали риба на тоя комплекс нее качил снимки със риби поне.И след като си запознат със язовира и си ходил как няма да знаеш какви са условията-такси рибата плаща ли се и тн![]()
![]()
Зарибявка ми се струва нещо но ще звъннада проверя и после ще кача инфо
здравеите колеги бихте ли ми дали някакжа информация за язовира в венелин
Ей, рибарче, много малка ми се види тая локва. Ако хвърляш молко по-силно няма ли да падне на другия бряг 

- ribar4eto_ot_selo
- научил се да хвърля
НЕ !irsh написа:Ей, рибарче, много малка ми се види тая локва. Ако хвърляш молко по-силно няма ли да падне на другия бряг
Браво момче, продължавай да ги скубеш, пък който иска да вярва
Ще се засечем някой път там 

- tech-house
- вече хвърля и на тежко
Интересен ми се вижда този яз.Измътец.Как е положението с цената

- ribar4eto_ot_selo
- научил се да хвърля
Е това е мъжка дума irsh!!! Дано само се обади! Цените са перфектни. Цена на бунгалото 25 лева, такса риболов 5-10 лева варира.
Когато вземеш бунгало, такса риболов плаща ли се 

- ribar4eto_ot_selo
- научил се да хвърля
Мисля че да, но не съм сигурен. Затова по-добре се обадете на телефона който ви е даден и говорете направо с управителя.irsh написа:Когато вземеш бунгало, такса риболов плаща ли се
ще ми кажете ли каде се намира тоя яз Измътец
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш.
айде стига с тея реклами,аз говорих с управителя и се разбрах за вторник да отида.И така ставане в 5.00ч. кафе и газ,в 06.30ч. вече бях там имаше много гъста мъгла и реших да поизчакам да се вдигне.Добре,че изчаках направо ми се зави свят-нямаше място от МРЕЖИ,на толкова малко язовирче толкова беше опасан,че даже плувка не можеш да метнеш.Иначе го пускали само на отбрани хора и спортни риболовци,е ква файда??Така,че си помислете първо преди да отидете.Дано да съм бил полезен и да спре да се спекулира
- ribar4eto_ot_selo
- научил се да хвърля
Се пак е частен комплекс и се вади риба за гостите!!! А рибата, че си я има си я има. За 2 дена видяхте темата кви риби надърпахме. Вие си правете преценката.