Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от NikiStoianov »

pavlin_r написа:айде бе хора давайте инфо,никой нищо не споделя.
Тъй ще е колега. Аз поне тая година ще бойкотирам рибарниците във Варненско. По-евтино ми излиза излета на Цонево отколкото на рибарник. А на Цонево поне си е удоволствие и почивка риболова. Не ви разбирам защо си тровите нервите по тея смешни гьолове. Давате по 10-15лв за таранчици. Няма риба във Варненските рибарници, това вече би трябвало да ви е ясно. Собствениците са печелбари и измамници. Нито лев няма да им дам тази година. Време е да им покажем, че така не може. Бойкот и това е.

Иначе на Великден ще пробвам пак Елешница ако успея да си намеря място от рибари :? .
doktora27
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от doktora27 »

Не ви разбирам защо си тровите нервите по тея смешни гьолове. Давате по 10-15лв за таранчици. Няма риба във Варненските рибарници, това вече би трябвало да ви е ясно. Собствениците са печелбари и измамници. Нито лев няма да им дам тази година. Време е да им покажем, че така не може. Бойкот и това е.
:smt038 :smt038 :smt038
bobimax
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bobimax »

Здравейте и от мен колеги, рекох и аз да споделя моят неделен излет! Решихме да пробваме тази година Николаевка след 7-8 неуспешни излета по различни водоеми(последният беше на Оброчище-никой :x :x :x ) Та отидохме сутринта баш в началото на язовира на плиткача до нас имаше 3-ма и казаха че за 1 час - 2 таранки :?: Въпреки това разпънахме и за наша изненада се започна така дългоочакваното тресене на върхът на сопата :lol: :lol: :lol: Поседяхме си 5-6 часа попрепекохме се малко и в крайна сметка си тръгнахме с 30 парчета които варираха от 250 - 500 грама.
Не е кой зне какво ама на фона на това 7-8 пъти да се връщаш с наведена глава , си е напредък.Честно казано бях доста скептично настроен ама на - приятна изненада !
Това е от мен най прясното инфо за там ! Дано съм бил полезени НАСЛУКА !
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

Колега bobimax, екстра си е било! :D Аз още няма риба тази година :oops:
Извинявай за интереса, но на какво ги морихте - на дъно? И какви са в момента условията на Николаевка?
Поздрави!
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Аватар
Bastardo
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Bastardo »

Здравейте колеги,

в събота бяхме на Пчелник.
Много силен вятър от към стената (май е изток), някои колеги си тръгнаха към обяд, а ние се преместихме на завет в западната част.
4 кила захранка на Jaxon двама човека, колегата с 2 дънни, аз с мач и фидер.
Стръв: бял - всички таранки без едната голяма, тя се хвана на торен.
На царевица не пипна.
Резултата 35-40 мноооого дребни таранчици и две прилични.
Не видях никой да хваща нищо друго освен същия калибър таранки.

Или още е студено или просто са останали рибите, които минават през окото на мрежата.
Питах пазача и той почна да се кръсти с двете ръц че не са излавяли шаран от миналата година...!?

Това от мен, тази седмица някъде другаде :)

Сполай Ви!
Не е важно да влагаш чувства, важно е да чувстваш влага!!!
Аватар
Husmen1983
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Husmen1983 »

Така,вече имам информация за яз.БУЙНОВО,в събота ходих до там.В момента е затворен,текат ремонти и се подготвят за сезона.ОТКРИВАНЕ НА 18.04.,условията са същите като миналата година.Айде поне едно мерси кажете за целия път дето бих до там колега сигорно ли е отварянето на язовира на 18.04.2009?
за сега нямам такъв.
mir4o svir4o
новобранец
новобранец

Мнение от mir4o svir4o »

здравеите колеги ,аз от 2г. не ходя на платен водоем защото или времето е кофти или няма риба или аз немога да я хвана.Ходя на р.Камчия,я.Цонево,може да няма много силни удари но нали това е целта,да хванеш кадето има по малко но пък от сърце...и тръпката е по голяма.
ИзображениеИзображение
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

С две "въдици" подкрепям! На Камчия имам 2 умопомрачителни капа от миналия месец, но пак бих отишъл... Някак си е... по-истинско ;)
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Аватар
tech-house
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tech-house »

Здравеите колеги.На 12.04 ми беше сефтето за тази година.Бях на яз.Доброплодно.Стъпахме на язовира в 8.00 поради факта че трудно открихме язовира.Таксата е 10 лв на калпак и 3 въдици.От 8.00 до 18.00 хванах 18 таракнки около 400-500гр. и две таранки над 500гр.Шаранм не се обади през целия ден :cry: .Предложете някое язовирче кадето да излиза рибка прилично.Благодаря предварително на отзовалите се,и наслука на всички :smt023 :smt023 :smt023
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

tech-house написа: 18 таракнки около 400-500гр. и две таранки над 500гр. :smt023 :smt023 :smt023
Би трябвало да си доволен с тия 8-10 кг. таранки на фона на общото нямане. Преди 2 седмици 20-на човека имаха 3 сулки по педя
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

rap66 написа:
tech-house написа: 18 таракнки около 400-500гр. и две таранки над 500гр. :smt023 :smt023 :smt023
Би трябвало да си доволен с тия 8-10 кг. таранки на фона на общото нямане.
За мен таранката е много по-вкусна риба от шарана. Ако знам някъде язовир да има бол таранки 700-800гр. само там ще ходя. :)
bobimax
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bobimax »

Колега Златев забравил съм да напиша на какво и как, за което се извинявам :oops:
Имахме 3 пружини, 2 шараннджийски (с трите куки) и една на плувка. Главно се работеше с дънните, но в последствие и на плувката започнаха да излизат(плувката на окло 40-50см дълбочина) а стръвта торен и бял, най-вече отиваше на торният ! Ами това е май !!!
P.S. Всички там казват,че пипала до около 13.00 ч., ама не е баш тъй , ти не ги слушай и упорствай :lol: :lol: :lol:
Айде НАСЛУКА и дано и маш още по-добър улов
bobimax
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bobimax »

Koлега tech-house искам да те попитам дали може да се ходи на Доброплодно сега по време на забраната? Благодаря ти предварително !
Аватар
tech-house
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tech-house »

bobimax написа:Koлега tech-house искам да те попитам дали може да се ходи на Доброплодно сега по време на забраната? Благодаря ти предварително !
Ами да може.Аз бях там тази неделя която мина.Условията са 10лв. 3 въдици .Всичко което изкарах беше на дъно с пружина и торен червей.Един съвет почне ли да вали бягаи по най бързия начин защото няма излизане.Ако ли не горе на пътя чака един трактор даваш му 20 лв и излизаш.Това е от мен .Ако има нещо питаите :lol: :lol: :lol:
zorod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zorod »

Това Буйново изглежда добре , някой има ли телефони или нещо такова , че е далечко да проверявам дали наистина ще работят по празниците ?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”