Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

"Почивка" на платено!
Re: "Почивка" на платено!
Ех, що не беше по 6 лв на пръчка и по 2 лв/кг на шарана...Поздрави!!sme6ko83 написа:По 2 лв на пръчка и по 6 лв шарана!

Колега kvkz ,другия път Рекаротое от мене,аиде и биричката!!! 

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
-
- научил се да хвърля
На 21 и 22 ще отида със сигурност за сега, ако требе ще ходя да си купя дъждобран, тъй като дават времето лошо.
Ще пробвам метод хранилка за шаран и тапа с пружина за толстолоб.
Ако резултатите са сполучливи ще направя някоя снимка с моя телефон с неиздържащата 1.3 М пикселова камера.
Ники снимките са готини, но ако имах въдица като твоята щях да снимам повече нея отколкото шарковците. Малко хора могат да се похвалят с такива фидери:
Ако резултатите са сполучливи ще направя някоя снимка с моя телефон с неиздържащата 1.3 М пикселова камера.
Ники снимките са готини, но ако имах въдица като твоята щях да снимам повече нея отколкото шарковците. Малко хора могат да се похвалят с такива фидери:

От риба се връщам на риба ми се ходи.
Ще чакаме инфо значи!Наслука!Ще се видиме пак.
- martin54
- новобранец
- Обратна връзка:
Браво колеги добре сте си искарали там 
Това язовирче изглежда добре, може ли някой да ми каже какви са условията и горе доло как се стига до него , благодаря предварително!

Това язовирче изглежда добре, може ли някой да ми каже какви са условията и горе доло как се стига до него , благодаря предварително!
Колега Martin54,язовирчето е страхотно ако може да го наречеме язовир.Малко е мъничко,но за сметка на това според мене се стопанисва страхотно!Малко са арендованите водоеми на които човек може да се наслади на такива тупалки!Условията са 2лв. на пръчка и 6лв. на кило.За пътя какво да кажа по магистралата за пловдивмисля че някъде на 130-тия километър беше се отбиваш за Цалапица.Минаваш през Стамболийски за Куртово конаре. Като го минеш цялото от ляво се оглеждаи за табела Спортен риболов 400м.Наслука!!!
-
- сериозен играч
Чакам с нетърпение нови снимки от там.Фидера найстина е страхотен,и е голямо удоволствие да се лови с него,но не мисля че малко хора го имамеkvkz написа:На 21 и 22 ще отида със сигурност за сега, ако требе ще ходя да си купя дъждобран, тъй като дават времето лошо.

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това което видях на инпровизираното състезание на "Пловдивската" група беше,че фидера навлиза с голяма крачка по нашите водоеми и риболовът с него става все по-търсен и харесван има хора който разполагат с фидери но не ги ползват поради причината,че просто самия риболов за тях е по-мързелив и не до чак тъкава степен атрактивен както мач и спининг,но всичко е въпрос на изборНИКИ ДОНЧЕВ написа:Чакам с нетърпение нови снимки от там.Фидера найстина е страхотен,и е голямо удоволствие да се лови с него,но не мисля че малко хора го имамеkvkz написа:На 21 и 22 ще отида със сигурност за сега, ако требе ще ходя да си купя дъждобран, тъй като дават времето лошо.
Ники снимките са готини, но ако имах въдица като твоята щях да снимам повече нея отколкото шарковците. Малко хора могат да се похвалят с такива фидери:сигорно са доста

Без риболов няма любов !
-
- научил се да хвърля
И те тъка, да разкажа на кратко за днескашният ми риболов.
Отидохме на водома някъде към 07:00 ч. със съседът ми и разбира се събудихме бай Георги, бяхме първи та можеше да си изберем хубаво местенце. През седмицата няма много народ, рибата не се плаши и излиза по близко до брега /в смисъл мооггооо скача/ и най-важното НИКОЙ НЕ ХВЪРЛЯ ВЪРХУ МЕН. Разпънах мача и фидера, разбърках захранката и почнах да стрелям като на война, ред царевица, ред бял и пак ярма. Та бях се надъхал да ловя с метод хранилка, но така и не успях да си забъкам захранката кат хората, рехава и все пада при пльосването във водата, та пак с кошничка. На големият ваглер 12 гр. чукне, потопи и спре та реших да сложа на midy 3.7+1.2 пауново перо
И към 08:00 ч. почна серия от шарани на мача, като падне ваглера дето съм захранил и тръгва, а падне ли по в страни не ще, та голямо стреляне на царевица беше. Предните излети, рибоците за малко все да ми вкарат фидера във водата, но този път не просто го вкараха, а го завлякоха за секунди в средата на клетката, не можах да снимам как въдицата ми оре водата, адреналина ми се покачи незнам до къде /хем ми е смешно хем ми се реве/. Заметнах ракетата с която се канех да захранвам и от вторият път закачих кордата на фидера, изтеглих го и почнах да вадя багабонта, които се оказа 5 кг. шаран с люта чушка в г**а
.
Времето до към 13:00 ч. беше просто приказка, никакъв вятър, слабо проникваше слънчицето през пухкавите облачета, никаква шумотевица, пълен релакс.
И аи пак интрига слънцето се скри изцяло, облаци скриха свода небесен и по накратко раваля ама раваля яко.
Но он гъзар, гледал прогнозата за времето и предвидливо си купил дъждобран
, нека си вали рибката си кълве страхотно. Да ама до 16:30 ч. се дъжд, та и на мен ми писна, а и тия светкавици с тия карбони ще вземе да има /ток по тялото усещам аз/.
И те тъка, еле ме и мене

Аре и останалите снимки

А да и ако някой има женски френски булдог да званка аз имам мъжки на 3 год. с голям мерак/Пловдив/
.
Отидохме на водома някъде към 07:00 ч. със съседът ми и разбира се събудихме бай Георги, бяхме първи та можеше да си изберем хубаво местенце. През седмицата няма много народ, рибата не се плаши и излиза по близко до брега /в смисъл мооггооо скача/ и най-важното НИКОЙ НЕ ХВЪРЛЯ ВЪРХУ МЕН. Разпънах мача и фидера, разбърках захранката и почнах да стрелям като на война, ред царевица, ред бял и пак ярма. Та бях се надъхал да ловя с метод хранилка, но така и не успях да си забъкам захранката кат хората, рехава и все пада при пльосването във водата, та пак с кошничка. На големият ваглер 12 гр. чукне, потопи и спре та реших да сложа на midy 3.7+1.2 пауново перо
И към 08:00 ч. почна серия от шарани на мача, като падне ваглера дето съм захранил и тръгва, а падне ли по в страни не ще, та голямо стреляне на царевица беше. Предните излети, рибоците за малко все да ми вкарат фидера във водата, но този път не просто го вкараха, а го завлякоха за секунди в средата на клетката, не можах да снимам как въдицата ми оре водата, адреналина ми се покачи незнам до къде /хем ми е смешно хем ми се реве/. Заметнах ракетата с която се канех да захранвам и от вторият път закачих кордата на фидера, изтеглих го и почнах да вадя багабонта, които се оказа 5 кг. шаран с люта чушка в г**а

Времето до към 13:00 ч. беше просто приказка, никакъв вятър, слабо проникваше слънчицето през пухкавите облачета, никаква шумотевица, пълен релакс.
И аи пак интрига слънцето се скри изцяло, облаци скриха свода небесен и по накратко раваля ама раваля яко.
Но он гъзар, гледал прогнозата за времето и предвидливо си купил дъждобран

И те тъка, еле ме и мене

Аре и останалите снимки

А да и ако някой има женски френски булдог да званка аз имам мъжки на 3 год. с голям мерак/Пловдив/

Евала маисторе тази седмица може и да се видиме ако ходиш.Иначе добре си ги надърпал дебелаците
.И стискай здраво фидера другия път!!!

Последно промяна от Tеди на Вто Апр 21, 2009 10:10 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
-
- научил се да хвърля
Утре ще ходя за риба на някой платен водоем, ама се чудя къде. Не съм от Пловдив, а при бай Георги малко ми писна. Прочетох темите за платените около града, но не ми стана ясно. Обичам да ловя всяква риба. Един колега ме съветва за Сушица. Помагайте.
Пали колата и идвай до София,хем една веселба може да спретнеме пък и на платено ще те водиме,ще ти писне да вадиш шарковците!