рибарски майтапи

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
miki_sos
новобранец
новобранец

рибарски майтапи

Мнение от miki_sos »

Отиваме за риба през ноща след дискотека полупияни.отиваме в едно село,но не знаем къде точно се намира язовира.ходим по баирите,голяма мъгла,тук язовир там язовир-няма го.най накрая стигаме една дига,отново голяма мъгла,хвърляме дънните и продължаваме да пием и чакаме големия удар.цяла нощ "дърво".сутринта се вдига мъглата и ИЗНЕНАДА ГОЛЯМА.въдиците ни хвърлени на терена на селския стадион,а ние стоим на възвишението и събираме празните бутилки.ПИЯН ЗА РИБА НЕ ХОДИ!
И ПРЕЗ ЛЯТО И ПРЕЗ ЗИМА ЗА БАТ МИКИ РИБА ВИНАГИ ЩЕ ИМА!!!!!!
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

:D :D :D

Нищо хубаво няма по нашите стадиони ей!
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
miki_sos
новобранец
новобранец

речен кефал

Мнение от miki_sos »

ПРОЛЕТТА съм за риба на р.ЯНТРА, за кефал.стръвта ми е малки жабки.започна да се свечерява,успеха ми беше много слаб,3 риби от по 300-500 гр.СЛАГАМ поредната жабка и захвърлям яко към отсрещния бряг.Вече почти не се вижда от плъзналия мрак.та,хвърлям и чакам да чуя плясъкът на перото във водата.заместо това рязък удар и амбриажът ми ,,засвири'' яко.ЧЕ като почна една борба,аз навън,то навътре,ама яко дърпане падна.По едно време и взех силата и в тъмнината нещо яко и тежко започна да пляска към мен.Последно усилие и вече е пред погледа ми.УЖАС!!!ЕДИН ГОЛЯМ ЩЪРКЕЛ захапал жабката и не пуска. е това е ,успях да го хвана и опитомя,сега като ми трябва риба или стръв само му подсвирквам.ръждясаха ми въдиците,брей!!!!
И ПРЕЗ ЛЯТО И ПРЕЗ ЗИМА ЗА БАТ МИКИ РИБА ВИНАГИ ЩЕ ИМА!!!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”