Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дребосъци на Челопечене
- 6tukara
- ще става разбирач
Дребосъци на Челопечене
Събота 11.04.09г реших да посетя големият гьол на Челопечене, като мислех да наблегна на дребосъка. Предната вечар много се чудех дали да не пробваме платиките на яз Искър но не ми се ставаше рано. И така в събота в 7 и 30 вече бях захранил и с дирекна осмица и стръв бял и пинки след около петнайситина минути почнах да ги моря. Риболова протичаше еднообразно на по плиткото уклей а близо до дъното бабушки нормата се изпълнява за около 3часа.
Това са рибоците

това е мястото

ПС имам проблем с качване на снимки в ГАЛЕРИЯТА си а преди ги качвах Моля помогнете излиза ми този надпис:
Unable to move file [/home/www/tmp/phpl5kUcf] [/home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/uploads/20316/4elope4ene_1.jpg]
Това са рибоците

това е мястото

ПС имам проблем с качване на снимки в ГАЛЕРИЯТА си а преди ги качвах Моля помогнете излиза ми този надпис:
Unable to move file [/home/www/tmp/phpl5kUcf] [/home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/uploads/20316/4elope4ene_1.jpg]
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
Re: Дребосъци на Челопечене
Добър излет колега!Да ти кажа,че и аз имам същия като твоя проблем с качването на снимки в галерията,излиза ми същия надпис!
-
- кандидат преподавател
Браво колега добро чесане на крастата.
пп:Проблема с галерията е общ.Така ,че качвайте ги в Снимки.бг и оттам в темата
пп:Проблема с галерията е общ.Така ,че качвайте ги в Снимки.бг и оттам в темата
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
На много от нас ни излиза този надпис.....качването в галерията ни е невъзможно.Все пак можем да ги качваме по темите,както си го направил и ти.Много добър риболов си направил,евала.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво колега
п.с. Тва от към пътя ли е

п.с. Тва от към пътя ли е

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- сериозен играч

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- lina
- ще става разбирач

А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
-
- разбира нещата
-
- вече хвърля и на тежко
браво колега

- 6tukara
- ще става разбирач
Няма да отварам нова тема. Събота преди Великден се оспах а и имах да посвърша туй онуй и чак в 12 и 30 престигнах на Челопечене. Бях решил да ловя само с дирекната 8ца и само уклей. Беше малко по слабо от предната събота. Потърсих и малко платика но явно още не е тръгнала не видях и някой да лови. А бабушките са си там близо до дъното. Лових до към 15 часа и времето почна да се скапва и си тръгнах това е улова.

П.С. Не знам до кога ще се пишат забрани за риболов от хора които са виждали риба само по банкети ................... останалото го спестявам да не загубим детската аудитория. Всяка година Богров и Челопечене ги оставят през забраната а тази година бракониерите няма да им пречим да си опъват мрежите.
За блатата зад Пламата и други традиционно отворени водоеми няма да споменавам.

П.С. Не знам до кога ще се пишат забрани за риболов от хора които са виждали риба само по банкети ................... останалото го спестявам да не загубим детската аудитория. Всяка година Богров и Челопечене ги оставят през забраната а тази година бракониерите няма да им пречим да си опъват мрежите.

АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
-
- сериозен играч