Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
Re: руская рибалка 2.0
Някой може ли да даде инфо за турнирите-кой турнир какво означава(МВ,КВ,Триада и т/н)
Който разбира.....Тук се спира 

- versace
- вече хвърля и на тежко
MB-Максимално тегло KB-Количество Триада-три определени рибки ,които не се знаят до самото начало на турнира

-
- вече хвърля и на тежко
Мен ми се струва, че в тая Трада има нещо объркано.На няколко пъти мисля, че би трябвало аз да победя а дават победа на някакъв бот който дори не е уловил от трите риби - аз имам от двата вида по-големи той от единия вид по-голяма и той побеждава.... 
Между другото що за дивотия е това.

Просто ги сцепих тия.Ловят се на зелень, излизат по стотици.Всички стават за живец, но не дават никакви пари за тях.И какво значи изобщо името им Болотный шмурик.Идеални са за турнир на количество.

Между другото що за дивотия е това.

Просто ги сцепих тия.Ловят се на зелень, излизат по стотици.Всички стават за живец, но не дават никакви пари за тях.И какво значи изобщо името им Болотный шмурик.Идеални са за турнир на количество.

- forest
- новобранец
Абе едно нехаресвам аз на новата версия. Звуците като клъвне на дъно и плувка са много гадни. Предишните бяха по хубави. Само по един път звънка. Сега тоя звънец като звъни така продълително, и при често кълване ми наду главата 

Имам пак 1 въпрос.Как да си купа въдица ????? най голямата показва че е 60кг и следващата е за 700кг но е 95000000 мил. аз 2 години тряя ги сабирам тия рубли.А четох по форума-имало хора с по 300кг 100кг а от каде се купуват.Oтивам на Турнир за голяма риба ...БОТОВЕТЕ ловят по 150кг сомове аз щуки по 2кела(вече ме е срам да играя срещу тях хаха). 19 разряд съм и освен на 3/4 дена 1 змиорка да хвана на Паша друго немога с тия вадички.Та помощ колеги ... 

-
- вече хвърля и на тежко
forest ето ти линк да си дръпнеш няколко звука които аз ползувам за плувка, захранка и звънче - според мен са добри:
http://4storing.com/ajxddp/5f83667d18b3 ... 37bc1.html
Просто подмени оригиналните файлове в папката Sounds с тези от архива.
boxiii за клевалката не ти трябва fish.txt, а папката в която си инсталирал играта само.Примерно F:\Games\Russian Fishing, или както е при теб...
beboka76, пръчки няма как да си купиш над 60 кг от магазина.Начина е да печелиш турнири.Там дават редовно пръчки по 100,150 кг и т.н.Другия вариант е да влезнеш в риболовен клуб и там ти се отварят допълнителни възможности за покупка на по-яки пръчки, макари и т.н.
http://4storing.com/ajxddp/5f83667d18b3 ... 37bc1.html
Просто подмени оригиналните файлове в папката Sounds с тези от архива.
boxiii за клевалката не ти трябва fish.txt, а папката в която си инсталирал играта само.Примерно F:\Games\Russian Fishing, или както е при теб...
beboka76, пръчки няма как да си купиш над 60 кг от магазина.Начина е да печелиш турнири.Там дават редовно пръчки по 100,150 кг и т.н.Другия вариант е да влезнеш в риболовен клуб и там ти се отварят допълнителни възможности за покупка на по-яки пръчки, макари и т.н.

Cannot open file"C:\Document and Settings\comp1\My Documents\Data\Fish.txt". The system cannot find the file specified.Тъкъв проблем ми дава
zvqr
- forest
- новобранец
Reo, мерси много.
Така е много по добре
beboka76, купи си от другите въдици за спиннинг. Те стават и за дъно и спининг. 310кг е само за 144 400 rub ако си членувал в последния клуб риболов-експерт. Иначе беше някъде към 170 000 ако не си. Вземаш и една макара RAINSTARS мощност 100% за 39 999rub и корда примерно 450 кг и си готов. Ловиш на дъно.
А после като отидеш на Амазонка и направиш пари и разряд от там, от експлузивние снасти ,има много по добри въдици, като най добрата е Abu Garicia 1800кг.

beboka76, купи си от другите въдици за спиннинг. Те стават и за дъно и спининг. 310кг е само за 144 400 rub ако си членувал в последния клуб риболов-експерт. Иначе беше някъде към 170 000 ако не си. Вземаш и една макара RAINSTARS мощност 100% за 39 999rub и корда примерно 450 кг и си готов. Ловиш на дъно.
А после като отидеш на Амазонка и направиш пари и разряд от там, от експлузивние снасти ,има много по добри въдици, като най добрата е Abu Garicia 1800кг.
колега, прътите които цитираш са за плувка - погледни менюто за спинингови пръти (от ляво на тия с плувките) там има какво да си купишbeboka76 написа:Имам пак 1 въпрос.Как да си купа въдица ????? най голямата показва че е 60кг и следващата е за 700кг но е 95000000 мил. аз 2 години тряя ги сабирам тия рубли.А четох по форума-имало хора с по 300кг 100кг а от каде се купуват.Oтивам на Турнир за голяма риба ...БОТОВЕТЕ ловят по 150кг сомове аз щуки по 2кела(вече ме е срам да играя срещу тях хаха). 19 разряд съм и освен на 3/4 дена 1 змиорка да хвана на Паша друго немога с тия вадички.Та помощ колеги ...

с тях можеш да ловиш на дъно и на блесна и воблер
и последно да питам пак(сори).на какво хващате по-големи раци???

-
- вече хвърля и на тежко
boxiii пробвай тази клевалка.Със сигурност ще работи при теб, защото е в пакет с данните и не ги търси в играта.Освен това има новите бази:
http://depositfiles.com/en/files/a178z3v5x
beboka76 раците на късчета месо или червей, нощно време са по-едри.Много зависи от мястото.Нали знаеш на всяка локализация различните гадинки стигат различни размери.
http://depositfiles.com/en/files/a178z3v5x
beboka76 раците на късчета месо или червей, нощно време са по-едри.Много зависи от мястото.Нали знаеш на всяка локализация различните гадинки стигат различни размери.

е хубаво пише на месо,но аз 2 дена седа и месото се вкисва и пак не калве рак....
ако си хващал и знаеш на какво зема кажи ако не....здраве да е
ако си хващал и знаеш на какво зема кажи ако не....здраве да е