Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Мола някой спишно! снимки на яз.Лобош
Модератор: sapuna
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Мола някой спишно! снимки на яз.Лобош
Моля някой ако има или знае линк на който мога да намеря снимки на яз.Лобош нека да пише МОЛЯ
Наслука на всички колеги ! Със здраве !
Re: Мола някой спишно! снимки на яз.Лобош
Що са ти снимки бе братле?! По-добре иди там, направи един супер риболов, наснимаи каквото искаш и готовоPlat1ka написа:Моля някой ако има или знае линк на който мога да намеря снимки на яз.Лобош нека да пише МОЛЯ

Хайде и със здраве

Благодаря колегаdrayman написа:Същност колега качих най-добрите снимки в галерията.

Благодаря колега. Снимките са от миналата година. Язовир Морла се намира м/у Сопот и Карлово, почти до самата магистрала. Наистина много красиво и чисто язовирче. Миналата година беше пълно с каракуда, шаран (който така и не успях да хвана) и много бял амур. Незнам какъв е статута на язовира тази година. Ако ходя скоро на там ще дам инфо.drayman написа:страхотни снимки си направил на язовир Морла.Ше ми обясниш ли къде е?
п.п Малко късно видях този пост:
http://forum.nariba.com/viewtopic3666.html
разгледай го, ще получиш добра информация.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
saruan@abv.bg това ми е мейла прати ми ги там зашото от галерията много немога да се оправя малко не е доизмислена или аз немога да я разбера !
Парти ми ги там колкото можеш по скоро !
А колкото до риболова едно време се правеше хубав риболов там ! От както дойдоха тези арендатори всичко прецакаха!
Парти ми ги там колкото можеш по скоро !
А колкото до риболова едно време се правеше хубав риболов там ! От както дойдоха тези арендатори всичко прецакаха!
Наслука на всички колеги ! Със здраве !