Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: руская рибалка 2.0
Преди малко я свалих, има още 2 файла вътре освен тая папка Арт - RFNibble.exe и RF2.xml.Нещо не се е свалило всичко при теб вероятно.RFNibble е стартовия файл за клевалката.При мен работи.boxiii написа:Reo Тук има само 1 папка арт и нищо др.

Пътува се и без къща на тия 3 бази посочени по горе.Пуска ги на Тур но за амазонка иска 45 ниво.forest написа:Reo, точно определена риба няма. Най добре тия 2,5 млн да се събират от турнири, и през това време примерно шарани на Рыбзох, или пък на Подкаменая Тунгуска за Сом амурски и Пяжин.
LordAleks, сега като правиш много пари на Амазонка, може лесно да събереш за къща на Черно море. Там има поне 2 от др съкровища и се лови с някоя от новите блесни. После къща и на Таймир. На трите бази на които неможе да се пътува. А останалите ги има на картата,така че няма смисъл от къща на тях.

каспийско море и чусовия
крокодилчетата в новите обновления ги няма на локация затоплените гиганти - в новата клевалка има някои разположения, но... не кълве
върнах си оригиналната версия 2.2.(изкарва тъпи съобщения за грешки и изпуснах 2 големи крокодила за тая работа), ето резултата за вечерта и ноща (около половин час игра) :
ако някой има уловени крокодилчета на версия 2.2.1.3 нека споделис колегите си
върнах си оригиналната версия 2.2.(изкарва тъпи съобщения за грешки и изпуснах 2 големи крокодила за тая работа), ето резултата за вечерта и ноща (около половин час игра) :

ако някой има уловени крокодилчета на версия 2.2.1.3 нека споделис колегите си

-
- вече хвърля и на тежко
Хванах два на зеления остров.Вярно е че са размесени нещата, на гигантите нищо не кълве....

Даа Reo вчера специално гоних Анакондата... Ми кво да ви кажа освен че цялата им работа е такава, който не вярва да вади трите тояги и като хване риба на едната - пуска кепа и натиска веднага на някоя от другугите две и да гледа как ще му се строшът и трите тояги...
Имам чувството че клевалката (за Амазонка) няма нищо общо с играта...! А с това последно обновление ни крокодили ни нищо не кълве. 4 дена и нито един крокодил на гигантите +3 дена и нито една акула на осрова... Да им еба аз и обновленията и глупостите! Бъг до бъг и клеваката (най-новата) за нищо не става
Според мене за момента играта е добра до преди обновление 2.2.1.1

Имам чувството че клевалката (за Амазонка) няма нищо общо с играта...! А с това последно обновление ни крокодили ни нищо не кълве. 4 дена и нито един крокодил на гигантите +3 дена и нито една акула на осрова... Да им еба аз и обновленията и глупостите! Бъг до бъг и клеваката (най-новата) за нищо не става
Според мене за момента играта е добра до преди обновление 2.2.1.1
Последно промяна от LordAleks на Чет Апр 16, 2009 8:12 pm, променено общо 1 път.
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
-
- вече хвърля и на тежко
Прав си, два каймана дребни хванах на зеления остров само и то за 3 дни кесене.И не на окорок ами на късчета риба.Не кълве хич.И още нещо установих.Отивам на турнир за костур на Красивая Меча.Знам че го има много на Благодать.Знам и че дават 100% кълване на средна въртяща блесна и среден туистер.Да ама не.
Вече не кълве на изкуствена примамака.3 дни въртях на инат и нито един, ама нито един...Пуснах на червей и веднага извадих.Не знам какво са бъркали, но този път оплескаха нещата.Отивам на Амазонка да вадя Пайара, че поне излиза често и дава по много пари....

- versace
- вече хвърля и на тежко
И сега последно кой на каква версия играе кое е най добре колеги
Нека всички които играят да драснат по един ред ,че вече и аз незнам.......

малко тъп въпрос....но съм нов още.Значи немоа да хвана Сом по голям от 10кела и то на рибе.1 турнир го играя вече 10 пъти и немога да си хвана сом поне за 3-то место дам съм(ботовете ме скъсаха хаха).Дадох си всички рубли 90000хил.толкова имам
и искупих всички големи воблери и не кълве и не кълве Сом,само на рибе и то малки а на ботчетата им слушам как се трошат прътовете по на 250 кг.
И 2-я ми въпрос е как да се запиша в тия клубове-24 ми е разряда и на тия по на 22 като цъкна ми исписва нешо такова-:сейчас вай не можете вступит в етот клуб.Трее да бутниш некои лев ли кво?хаха Айде помогнете ако някой знае

И 2-я ми въпрос е как да се запиша в тия клубове-24 ми е разряда и на тия по на 22 като цъкна ми исписва нешо такова-:сейчас вай не можете вступит в етот клуб.Трее да бутниш некои лев ли кво?хаха Айде помогнете ако някой знае

Който разбира.....Тук се спира 

-
- вече хвърля и на тежко
Не знам , може да са прекарали и сома на изкуствена стръв както костура.По принцип трябва да кълве на голям туистер или воблер, на голяма дълбочина, нощем, бавно водене на воблера.Пробвай го още на жабка, месо или червей.Аз хванах огромен сом на червей на Клязма, докато играех турнир за костур.