Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

Разлика между Garmin140 и Piranha Max170 Humminbird
Модератори: emo vasilev, Кърцата
- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
Разлика между Garmin140 и Piranha Max170 Humminbird
Колеги,решил съм да си взема един от двата модела сонари-Garmin140 или Piranha Max170 на Humminbird.Смятам да го използвам за тролене и за кльонк.Не знам кой от двата ще е с по-голям ефект при тези ведове риболов.Ако някой може да ми даде съвет,ще съм му много благодарен.И двата ги вземам на една цена.Преди съм ползвал Garmin 120.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Разлика между Garmin140 и Piranha Max170 Humminbird
Гармина е куче марка
Ще ти свърши работа и за 2 те . Просто ако го ползваш за кльонк гармина има една опция да не ти показва символи за риби а ги отчита като "Лястовички" . Така можеш да видиш дали се качва сома към стръвта. Отчита ти го като продълговата черна линия.

според мен 140 енай тъпия модел на гармин
- HOOLIGAN
- ще става разбирач
мисля че никак няма да го видиш сома на Garmin 140......... Милчо е безкрайно прав..................питайте Ивака он ще ви кажеDrAkoN написа:Гармина е куче маркаЩе ти свърши работа и за 2 те . Просто ако го ползваш за кльонк гармина има една опция да не ти показва символи за риби а ги отчита като "Лястовички" . Така можеш да видиш дали се качва сома към стръвта. Отчита ти го като продълговата черна линия.

- Don4o_62
- учете се от него
Нямам големи знания относно сонарите, но и с двата модела са ме водили за риба. Мнението ми за Garmin 140 е, че не става за кльонк. На дъното показваше някакви обекти, един господ знае какви. Докато с Humminbird лично видях лежащи риби на дъното. Съжялявам че не снимах екрана с рибите, за по голяма достоверност. Мисля, че това е моделът за риболов на кльонк. Лично мое мнение.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Мартине, защо продължаваш да не слушаш
Хюмимбърд е класи над Гармин.
Не ми допадна модела 140, лъже постоянно.
Сега някой да не се хване да пита как съм определял че лъже. Показва риби на 20 метра лятото, пускам стъвта на 20 метра и за 5 минути я вадя вкочанена
явно тея риби който ги показва сонара са някакви ескимоси
Аз лично няма да си купя Гармин никога повече

Хюмимбърд е класи над Гармин.
Не ми допадна модела 140, лъже постоянно.
Сега някой да не се хване да пита как съм определял че лъже. Показва риби на 20 метра лятото, пускам стъвта на 20 метра и за 5 минути я вадя вкочанена

Аз лично няма да си купя Гармин никога повече
От Humminbird съм изключително доволен, макар и да нямам впечатления от точно този модел, а при Smartcast сериите - първоначално реагирах скептично, но вече не. Много интересно предложение е моделът PIRANHAMAX 230 Portable: има 2 режима на работа - с двулъчева сонда за лодка или смарткаст с бежична сонда замятаща се с въдица дори от бряг.