Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Да ви се оплача.
Модератор: dantho.mihov
Да ви се оплача.
Вчера звънкам на каката,дето се води домакин и прави резервации на бунгала "Ива" на Сърница.Там си ходя от 2-3 години и съм много доволен.Който е ходил-знае,няма какво да разправям.Та питам за места от 1.05. натам и се оказва че има.Брях,извадих късмета,бе!Понеже ще ходя сам,викам:"Има ли единичка?"."Има,от 1-ви до 7-ми е свободна,а има и стая в хотела".Бря,това си е 6-ца от тотото.И питам аз за цената-"50 лева на вечер".Моля???Как 50 -се,бе?Миналата година последно беше 15 лева на легло,сега какво стана??Ми 50-се!???Ми отказах се.
Че за 50 лева на вечер ще съм на хотел във Велинград с басейн и закуска.
Та така.Ако някой иска при бай Халил,да си приготви пачка.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Да ви се оплача.
Жеста от аватара ти към камериерката ли е насочен или към бай Халила? 

joco написа: ... Ако някой иска при бай Халил, да си приготви пачка.

Заеби го тоа, при бай Любо е без пари! Само дето ти требе да си носиш къщичката.
krasi81 написа:Dedy а при бай Любо всички ли са поканени защото смятам да се пресъединя към Бургаската група ...

Абсолютно сички съфорумци, техните семейства и родата им до девето коляно.
- YordanDanev
- сериозен играч
Той този бай Халил е откачил май, искат да печелят от раз. Аз за 50лв. ще си купя толкова ядене и пиене, че дали съм на палатка или на бунгало се ми я тая.joco написа:Вчера звънкам на каката,дето се води домакин и прави резервации на бунгала "Ива" на Сърница.Там си ходя от 2-3 години и съм много доволен.Който е ходил-знае,няма какво да разправям.Та питам за места от 1.05. натам и се оказва че има.Брях,извадих късмета,бе!Понеже ще ходя сам,викам:"Има ли единичка?"."Има,от 1-ви до 7-ми е свободна,а има и стая в хотела".Бря,това си е 6-ца от тотото.И питам аз за цената-"50 лева на вечер".Моля???Как 50 -се,бе?Миналата година последно беше 15 лева на легло,сега какво стана??Ми 50-се!???Ми отказах се.![]()
Че за 50 лева на вечер ще съм на хотел във Велинград с басейн и закуска.
![]()
![]()
![]()

- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
Абе то за 50 лв. ще си купя палатка.Ами ако икономисам от едноседмичен престой там и за каравана ще остане.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
-
- разбира нещата
Криза, братче.
Едно време за всичко нередно казваха "демокрация", сега "криза". И се мислят за остроумни.

Едно време за всичко нередно казваха "демокрация", сега "криза". И се мислят за остроумни.

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
АЛЧНОСТ - това е определението. Обикновенно при криза цените падат. Народа го е казал " Алчно дупе, кръв сере!" Такива "халилковци" не са хотелиери, а мародери. 

Никоя риба не е по - важна от живота !
Тоя малко се е пообъркал с цената!Ама много скоро ще се "наиграе",като му останат празнички бунгалцата бързо-бързо ще се преориентира!Само че изгубения и обиден клиент не се връща тъй лесно!
- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
Ти що не му поясни,че не щеш да ги купуваш,а само да преспиш там.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
- dedeff
- разбира нещата
То за това са му свободни и бунгалата,с тия цени освен някой-друг паяк друго нема да иде 

Без жени можем,без риболов не можем!
-
- кандидат преподавател
Просто спрете да ходите там - и ще им дойде акъла в кухите тикви.За пример - вижте празното Пампорово и затворените му хотели и ресторанти.
Така-така който не е в час да гине,сега се свалят цени,не се вдигат,пълно ембарго за тоя!!!
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.