аз.Диканите-15.06.2006-актуално:)

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
бате Фико
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

аз.Диканите-15.06.2006-актуално:)

Мнение от бате Фико »

Значи мога да поместя това което научих и видях-видях ,че риба има-маломерна за повечето от вас,но за мен си беше ок-излизаха червеноперки,морунаш,клен,каракуда,костур(малломерен)-клена и карадкудата имаха добри размери (около30-35),а морунажа беше колкото длан(повечето)колегите до нас извадиха доста добри морунажи ,но захранваха нон стоп-явно има ефект-.рибата дава непрекъснато с изключение следобяда-15-17 часа-ловяхме на плувка(мачови пръти)-дънните се обаждаха много рядко най често костури-през ноща голям студ и вятър -това са наблюдения за два дена там-мястото където бях беше страхотно-откъм село "дрен"подминава се долна диканя и точно на 5 колометра има отбивка вляво за село дрен и детски селища "сос"кондердорф-веднага след като се влезе в селото има стопански двор в ляво и стадион (изоставен)-покрай него се кара и след около 2 километра сте на язовира-пътя е проходим за всички видове автомобили,но като се стигне язовира има едно равно място и след него по стръмен бряг и скали-именно там е мястото за риболов!!!от където почват скалите до стената са най добрите места-разпитах и човека с таксата-радвам се е беше честен-действително чзовира е бил източван през зимата(до половина)и предишния арендатор си е "мрежнал"около 3 тона риба(мамка им прасета)но сега твърдят че се зьарибява пак и търсят зарибители (професионални)-всичко се заплаща-тел за контакт не съм взел .цената е 5 лева на човек за три пръчки,но ако сте с жена или дете(може и двете :wink: )те не плащат но вие може да ползвате техния брой за още три пръчки-надявам се че бях достатъчно изчерпателен-лично на мен мястото ми хареса -чисто е и е красиво-през деня обаче няма къде да се скриеш от слънцето-носете си чадъри;)ако се сетите още нещо-питайте:)
DON'T DRINK WATER,BECAUSE FISH FUCK IN IT:)
Аватар
iliq kostov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от iliq kostov »

кай каде да хвана този муронаж 4е не сам ловил де ае кажете за рекордите ви относно тази риба.мерси предварително
Аватар
бате Фико
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от бате Фико »

iliq kostov написа:кай каде да хвана този муронаж 4е не сам ловил де ае кажете за рекордите ви относно тази риба.мерси предварително
ами аз нямам рекорди ,но на язовира има морунаж-къде другаде има -незнам-потърси във форума-не може да няма инфо:)
CRAZY_FISHER
новобранец
новобранец

Яз.Диканите-актуално

Мнение от CRAZY_FISHER »

Колега можеш ли да ми дадеш повече инфо за този язовир.Например в коя посока трябва да тръгнеш , на колко км е от София .Около самия язовир казваш ,че няма никакви дървета ,а наблизо има ли горичка ,мисълта ми е на разстояние 100-200м.
Аватар
бате Фико
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Яз.Диканите-актуално

Мнение от бате Фико »

CRAZY_FISHER написа:Колега можеш ли да ми дадеш повече инфо за този язовир.Например в коя посока трябва да тръгнеш , на колко км е от София .Около самия язовир казваш ,че няма никакви дървета ,а наблизо има ли горичка ,мисълта ми е на разстояние 100-200м.
разбира се,че мога да ти дам инфо ще се опитам да съм колкото се може по детайлен-язовира се намира на 45-50 киометра от софия-45-откъм горна диканя и 50 откъм село"дрен"-до долна диканя се стига по пътя за перник..точно преди да влезеш в перник след едно кръстовище има отбивка вдясно пътя за дупница май или кулата,,,има знак че е забранено влизането,но се влиза и след това има магистрала която се строй сега-минава се и никак не е лош пътя-има малки участъци лош път-излиза се точно преди долна диканя-като влзеш в селото има бензиностанция и кафес реклами на папси-веднга след него вдясно и пордължаваш по пътя вляво и стигаш стената на язовира-лично аз харесвам язовира откъм другата страна-продължавап по магистралата през долна диканя-точно на 5 километра след нея има табела за село дрен и детски селишщ "есоес киндердорф"завиваш там наляво и като влезеш в селото веднага вляво покарай стопанския двор и стигаш до язовира-има и горичка и е на 50ина метра но си е в по голямата част голо:)надявам се бях изчерпателен
CRAZY_FISHER
новобранец
новобранец

Яз.Диканите-актуално

Мнение от CRAZY_FISHER »

Благодаря ,много беше изчерпателен :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”