Всичко за НС-5 нека тука

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Всичко за НС-5 нека тука

Мнение от krokibg »

Абе,верно ГогоЛисеца го няма много-много из темата :o Дан са му дали червен картон у тех/демек забрана за посещение на такива пиянски мероприятия/ :shock: :lol: :wink: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

Paublo_Eskobar написа:Аз и Shiko мислим ,,,,,,,, :shock: :shock: :shock: с много лед!. :)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Дааа,то и аз имах страшни проблеми,но вече взеха да се оправят нещата.Просто не съм видял написаното от Гогата,ясна е работата.Живота е шибана работа и дано не съм го обидил с написаното.Просто се сетих за него като стана въпрос за оркестъра :idea: :drinkers: :drinkers: :drinkers:

Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

За пеенето и мен ме няма ич а относно пиенето се уча и тренирам усилено от сега. Чак не ми остава време за форума. Някои може ли да се наеме да преброи горе доло колко народ ще сме и с колко шатри, ако можем да ги наредим на квадрат ще е най - убаво за да няма хора с гръб един към друг, но се губят доста места така и ще трябват повечко шатри и маси.
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

nasco2 написа:За пеенето и мен ме няма ич а относно пиенето се уча и тренирам усилено от сега.
Няма да се пУашиш, Насе! ;)
Който пие - пее, а който пее - зло не мисли, следователно - готов си за Мюзик Айдъл-4. :drinkers: :D
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

d_bozhkov написа: Силно се надявам Гого от Лисец да разпъне акордиона.
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Абе,верно ГогоЛисеца го няма много-много из темата :o Дан са му дали червен картон у тех/демек забрана за посещение на такива пиянски мероприятия/ :shock: :lol: :wink: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
chapara написа:Криза :cry: :cry: :cry: ,ма дано я превъзмогне :?
Чапи, тцъ! :( Няма как! Хубоо сте се сетили за мен и музиката, ама тоя път ще бъде без мен. Натискам си задника у дома, щото още по-лошо иде и не мога да си позволя излишни разходи!
Любак, няма кой да ми показва картон, защото на мойта и се ходи повече, отколкото на мен, ама този път ще прескочим! За малките да не говоря - често ме питат "кога ще ходим пак на Езерово?", защото им харесва, че дърпа постоянно, а аз все се измъквам и отбягвам отговора.
Мислех дори да не пиша в тази тема, иначе я чета от самото начало, (че и другите преди тази) но не исках да спамя излишно. Ще ви гледам купона от тук, пък за другата дано съм на линия! :wink:
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

......... :oops:
Последно промяна от Nedeltcho Delev на Пет Апр 17, 2009 5:28 pm, променено общо 1 път.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Гогата ако наистина няма да дойде,ще ни липсва много.Пък и аз съм сигурен,че можем да направим нещо по-въпроса.Сговорна дружина сме.Все нещо може да се измисли.Виждам,че г-н Делев е поел някаква инициатива и аз я подкрепям изцяло :!:
TICA FAN
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Аааааааа, не! Не искам подобни неща да се коментират въобще! Даже не е и тук мястото за този коментар и ми е неудобно да отговарям. Значи, гориво за пътя имам (дори и многократно повече) - не е там проблема. Ядене и пиене имаме у дома много повече от колкото могат да си представят някои колеги! Проблема е, че след това от никъде не се виждат каквито и да било приходи, и всичко което имаме в запас ще се изпари незабелязано и ще остана с пръст в г*з! А не искам да се стига до такава ситуация! Не си правете труда да правите каквито и да било действия по мой адрес! Никой не е длъжен да се съобразява с факта, че ще има един по-малко на срещата! Ми то ако е така, дайте, съберете за всички, дето са в задънена улица в момента - не може така! Всеки се разпростира според чергата си! Не искам повече коментари по въпроса! :wink:
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Гога аз мога да помогна за бензина.
Тъкмо ми изгубиха една фактура от фирмата и сме се разбрали със секретарката да си напълня един резервоар за тяхна сметка .
Изпращам ти данните на Л.С.
Ако решиш да дойдеш пълни резервоара догоре и после ми дай само фактурата.
Аз така и така си зареждам колата за тяхна сметка.Па и ще сложа малко газ.
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
snegk

Мнение от snegk »

Помислете дали да не приместим лагера по към устието,предполагам Любака ще разреши :wink: Тополите ще пречат на риболова. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

snegk написа:Помислете дали да не приместим лагера по към устието,предполагам Любака ще разреши :wink: Тополите ще пречат на риболова. :wink:
Има такава вероятност и аз това го мислех ако не падне нивото. :roll:
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

snegk написа:Помислете дали да не приместим лагера по към устието,предполагам Любака ще разреши :wink: Тополите ще пречат на риболова. :wink:

Ще ловим с по една кука, не бяха толкова на гъсто тополите доколкото си спомням. Но разбира се ако има друга алтернатива ще е по добре. Ей тъи е като не ми остана време от риболов миналият път да се разходя напред назад не съм на ясно с другите места по водоема.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Нагърбвам се да сменя гарнитурата на Джогана! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Сапунче,Джугана отпътува още миналата година септември ли беше, и му остана само фургона :lol: :lol: :lol: Нищо,аз помня че обеща да го правиш,ама вече няма нужда,тамън ще остане повече време за пйенйе :lol: :wink: :drinkers: :drinkers: :drinkers:

Заключено

Обратно към “Срещи и Купони”