Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Среща Сливен 5
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Среща Сливен 5
Е те това последното ме претесни много ще гледам да съм първи на ръгацито за всеки случай ,че как ще ви прехраня ако додите,
ще требе да теглим кредит да ви прехраня

Mi ekstra 6te se vidim na Ragacito 

Ei,triqbva da sme parvi daznae6

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бря ти влезе бре ТАНАСЕ !
Еми щом сте толкова силна групата ще гледам и аз да мина.
Само се чудя да взема да мина или да мина да взема.
Очаквайте ме след 20.00 часа.

Еми щом сте толкова силна групата ще гледам и аз да мина.
Само се чудя да взема да мина или да мина да взема.
Очаквайте ме след 20.00 часа.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
ami ok 6te te 4akame i do sutrinata ako se nalaga 

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Видях ,че няма кой да драсне 2 реда за срещата ,че само да Упомена ,че тя се състоя.
Присъстваха обичайните заподозряни.Снимки май няма ,защото никой не носеше фото.
БЯха обсъдени стратеги и тактики (в това число и бракониерски,които едва ли ще вязат в употреба
) за по успешно справяне с риболова.
С леко раздразнение и завист установих ,че някои колеги са израснали в техническо и тактическо отношение благодарение на запознанството си със други колеги по печени в занаята и обсъдените тактики при сбирките.
Живот и здраве и аз кога започна да ходя за риба ще има и мен кой да учи,че много изостанах.
Те това е...и до следващата среща
Присъстваха обичайните заподозряни.Снимки май няма ,защото никой не носеше фото.
БЯха обсъдени стратеги и тактики (в това число и бракониерски,които едва ли ще вязат в употреба

С леко раздразнение и завист установих ,че някои колеги са израснали в техническо и тактическо отношение благодарение на запознанството си със други колеги по печени в занаята и обсъдените тактики при сбирките.
Живот и здраве и аз кога започна да ходя за риба ще има и мен кой да учи,че много изостанах.

Те това е...и до следващата среща

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- carpsliven2
- сериозен играч
- carpsliven2
- сериозен играч
То дубре че нямаше снимки ... тя жената кви педалски дънки ми купила ... хората щяха да помислят че, съм минал на другия бряг 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Па що не каза да те гледам у гъзо?carpsliven2 написа:То дубре че нямаше снимки ... тя жената кви педалски дънки ми купила ... хората щяха да помислят че, съм минал на другия бряг