Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

ФИКСЕР защо допускаш явна браконерска пропаганда?
Модератор: sapuna
ФИКСЕР защо допускаш явна браконерска пропаганда?
ФИКСЕР защо допускаш явна браконерска пропаганда?На г-на Дурумов в Черноморския риболов...Хванал някой си Дармаданата от Варна калканче на 13 май 2006г. и от това Дурувом направил фоторазказче за чудо и приказ...Защо не спеш достъпа на въпросната особа до форема...то бива бива, ама такова чудо ... да хвали и благославя отявлени браконери?
Абе за тия хора ЗАКОН и ЗАБРАНА нямари...няма ли и ИАРА във Варна да се самосезира ида друсне някоя солена глоба и на тия двамата... 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
БАТМИЛЕНЕ да ти изровя ли темите където преподаваше уроци по парашутизъл дори беше измислил цял нов бракониерски такъм с парашутче...не си ти човека които трябва да повдига тази тема защото и ти не си цвете за мирисане.
Не търси под вола теле...не Дурумов е хванал този вече всеизвестен дармаданов калкан . Мога да се хвана на бас че той е най чист от всички ни...тъй като зарганките му не се ловят през забраната...
Не търси под вола теле...не Дурумов е хванал този вече всеизвестен дармаданов калкан . Мога да се хвана на бас че той е най чист от всички ни...тъй като зарганките му не се ловят през забраната...

За бракониерите само слънчаци
!

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
РАЗОБЛИЧЕН СИ !!!!
http://forum.nariba.com/viewtopic2714.html
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t=2690&start=0

!

- man1966
- ще става разбирач
Калканчо-имаш .. добре...kalkan4o написа:РАЗОБЛИЧЕН СИ !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Я елате рибенца при батко...
- man1966
- ще става разбирач
Начи правилния отговор е-стария с мадама на море..kalkan4o написа:Незнам кво имам...ама щом казваш :lol:
Батя ми Милен обаче мълчи като гъба като се окаже крив нали така баце ??
Ако искаш мога и да се аргументирам но ще те засрамя още повече !
ВЕЛИК РИБАР Е МИЛЕН...с парашута

Па за другото -засрамвай си го ,хич не го жали...

Я елате рибенца при батко...
Бре за малко да "задряма" човек и ша го изядете с парцалите...
Ти бе калканчо виждал ли си що е парашут...и що селови с него ...или така си говориш на АБА...няма да се връщам на тая тема...пито - платено...
Дабре го защитаваш този...Д.Урумов...най-чистия бил...
Да земеш за запишеш право...рибар може да не излезе от тебе ...ама адвокат...ще стане...
а и не съм най-великия рибар...и аз се уча на тая възраст...просто обичам истината да се казва в очите...а някой хора като немогат или не искат да я чуят...да стоят слепи и глухи...
Прав е Локала...няма една рибарска тема...ами как ще има като оня "Змей" от Варна не дава една дума да издумам след като поисках да се ревизира състезанието в Несебър ... в часта кой е най-големия КАРЪК...
а като го изловиха в лъжа "Старите видри" взе да се осуква,хапе и да сипе заплахи и епитети...наляво и надясно...ама май нещо не му минават чалъмите...
калканчо питай кака си Вероника на ЛС що за човек и рибар е "чистия" ти съгражданин...повече няма какво да добавя по темата...
а на мъжа от 66 година няма да отговарям, най-много да му туря още една 6, та да станат 666
Ти бе калканчо виждал ли си що е парашут...и що селови с него ...или така си говориш на АБА...няма да се връщам на тая тема...пито - платено...

Дабре го защитаваш този...Д.Урумов...най-чистия бил...

а и не съм най-великия рибар...и аз се уча на тая възраст...просто обичам истината да се казва в очите...а някой хора като немогат или не искат да я чуят...да стоят слепи и глухи...

Прав е Локала...няма една рибарска тема...ами как ще има като оня "Змей" от Варна не дава една дума да издумам след като поисках да се ревизира състезанието в Несебър ... в часта кой е най-големия КАРЪК...

а като го изловиха в лъжа "Старите видри" взе да се осуква,хапе и да сипе заплахи и епитети...наляво и надясно...ама май нещо не му минават чалъмите...

калканчо питай кака си Вероника на ЛС що за човек и рибар е "чистия" ти съгражданин...повече няма какво да добавя по темата...

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не е нужно да видя парашут за да знам че е най бракониерския начин за риболов !!!batmilen написа:Ти бе калканчо виждал ли си що е парашут...и що селови с него ...или така си говориш на АБА...няма да се връщам на тая тема...пито - платено...![]()
Доколкото Вероника...не и вярвам аз познавам (на здравей-здрасти) митко и в очите му не видях такива злини апък в твойте виждам ДОРИ ПРЕЗ КОМПЮТЪРА

Стар дявол си ти милене...ама иначе си прав че ме бива за адвокат

!

Щом ще ставаш адвокат...
първо събери доказателства,
виж "предмета на престъплението"...парашута...
поговори със свидетелите...кака Вероника...
Огледай още веднаж и аз как се защитавам от "Змея"
Па после ...
Сто пъти мери ...веднаж режи...
защото иначе ще станеш адвокат на Дявола...хахаха..
Ще има време и ти да разбереш що за чист е "чистия"... хайде със здраве и не ме занимавай повече с глупости...ами ако имаш време иди на пристанището и виж кой и как лови риба сега...белким понаучиш нещо...

виж "предмета на престъплението"...парашута...

поговори със свидетелите...кака Вероника...

Па после ...
Сто пъти мери ...веднаж режи...
защото иначе ще станеш адвокат на Дявола...хахаха..

Ще има време и ти да разбереш що за чист е "чистия"... хайде със здраве и не ме занимавай повече с глупости...ами ако имаш време иди на пристанището и виж кой и как лови риба сега...белким понаучиш нещо...

- barutchiata ©
- Администратор
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Барутчия забога защо мислиш че това е скандал
!
Просто му прая забележки на миленския макар и да не съм аз човека които трябва да ги прави...но аз знам че няма да го променя се пак щом до 50 не се е променил сега ли ще се промени ? Правя го за да му докажа ме и той има трески за дялане
Умната бат милене да не съм те видял с парашут повече
!

Просто му прая забележки на миленския макар и да не съм аз човека които трябва да ги прави...но аз знам че няма да го променя се пак щом до 50 не се е променил сега ли ще се промени ? Правя го за да му докажа ме и той има трески за дялане

Умната бат милене да не съм те видял с парашут повече

!