ХАНОВСКАТА КОРИЯ

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

trifondeli
научил се да хвърля
научил се да хвърля

ХАНОВСКАТА КОРИЯ

Мнение от trifondeli »

ЗДР.колеги даите някаква информация утре на къде да се пуснем с момчетата,че не ми се изтърва това хубаво време.днес бях на ханово ама слаба работа :( благодаря предварително...
уникат-без дубликат!!!
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Re: ХАНОВСКАТА КОРИЯ

Мнение от S.Koychev »

здрасти градски ;) миналата седмица ходих на запушеното мн вятър ама пак си даваше основно каракуда и мн рядко червенопера ,рибата около брега основно на гол телеспок 5 метра беше най - удачно. захранваш пазиш тишина и резултата няма да закъснее ;) Наслука.
П.п. аз утре съм на Маца - излизало мн каракуда и червенопера ;)
Ribarche
stan4o 1111
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stan4o 1111 »

Benicio написа:П.п. аз утре съм на Маца - излизало мн каракуда и червенопера ;)
Колега драсни един два реда като се върнеш.

Сори за спама
КОИТО ХРАНИ ТОИ ША ХВАНИ
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Няколко приказки и от мен за старото корито на Тунджа, но в противоположния край - откъм бившия "Нов завод". Обиколох местата на 15.04 - рибата се държи над водата и масово излиза дребна каракуда, която е пълна с хайвер. Ще пусна отделна тема, прикрепена със снимков материал по-късно, за да илюстрирам думите си. Пробвах на няколко различни места и навсякъде излизаше добре, като ми направи впечатление, че абсолютно всяко едно рибе беше пълно до пръскане с хайвер. Разбира се, рибетата бяха пускани моментално обратно, да си изпълнят природния дълг за обогатяване на рибното богатство :)

Молбата ми към всички колеги е да НЕ вземат уловената от тях риба точно сега, в момента на размножаването. Нека поне ние не пречим на и без това постоянно опустошаваната популация на риба от всевъзможни лумпени, па живот и здраве след хвърлянето на хайвера - кой както прецени :)
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”