Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Благодаря за инфото колега ! Хубаво е че може да се ходи там по време на забраната.Там между другото изкарах първата си бяла риба ( и последна задега - на туистер)tech-house написа:Ами да може.Аз бях там тази неделя която мина.Условията са 10лв. 3 въдици .Всичко което изкарах беше на дъно с пружина и торен червей.Един съвет почне ли да вали бягаи по най бързия начин защото няма излизане.Ако ли не горе на пътя чака един трактор даваш му 20 лв и излизаш.Това е от мен .Ако има нещо питаитеbobimax написа:Koлега tech-house искам да те попитам дали може да се ходи на Доброплодно сега по време на забраната? Благодаря ти предварително !![]()
![]()

- tech-house
- вече хвърля и на тежко
има има още бели рибки.аз изкарах двечки по 200 -300гр.bobimax написа:Благодаря за инфото колега ! Хубаво е че може да се ходи там по време на забраната.Там между другото изкарах първата си бяла риба ( и последна задега - на туистер)tech-house написа:Ами да може.Аз бях там тази неделя която мина.Условията са 10лв. 3 въдици .Всичко което изкарах беше на дъно с пружина и торен червей.Един съвет почне ли да вали бягаи по най бързия начин защото няма излизане.Ако ли не горе на пътя чака един трактор даваш му 20 лв и излизаш.Това е от мен .Ако има нещо питаитеbobimax написа:Koлега tech-house искам да те попитам дали може да се ходи на Доброплодно сега по време на забраната? Благодаря ти предварително !![]()
![]()

сега говорих по телефона,в събота и няделя ще работи.zorod написа:Това Буйново изглежда добре , някой има ли телефони или нещо такова , че е далечко да проверявам дали наистина ще работят по празниците ?
-
- новобранец
А това Буйново къде се намира че не съм стъпвал там до сега а мисля да пробвам ? Мерси предварително.
-
- научил се да хвърля
Това е много хубаво , дето казваш че има малки бели рибета
Браво !!! Даноги оставят да порастнат
Вярвам си ги върнал тези малките по 200-300гр. !!!!
Ще се ходи там,то е ясно !

- tech-house
- вече хвърля и на тежко
Точно така,върнах ги рибенцата там от кадето са дошли.Кажете някоя язовирче което да посетя в събота и неделя.bobimax написа:Това е много хубаво , дето казваш че има малки бели рибета![]()
![]()
Браво !!! Даноги оставят да порастнат
![]()

-
- научил се да хвърля
Ами на Николаевка каточе ли си струва да се пробва според мен! Тараноци , ама все е нещо ! 

Здравейте,
гледам малко над Доброплодно едно село Каравелово с язовир до него. Някой има ли инфо каква е ситуацията там че се чудя накъде да поема утре? Разправят ми и за някакво язовирче до Добротич дето от две години не пускали да се лови риба.Някой чувал ли е нещо за там?
гледам малко над Доброплодно едно село Каравелово с язовир до него. Някой има ли инфо каква е ситуацията там че се чудя накъде да поема утре? Разправят ми и за някакво язовирче до Добротич дето от две години не пускали да се лови риба.Някой чувал ли е нещо за там?
- tech-house
- вече хвърля и на тежко
относно язовичето което две години не са стъпвали шора се казва яз.Искър.Собственост е на Иван Герата,собственик на Хидрострой.На тоя язовир не е разрешен риболова.Относно Каравелово не съм запознатpeichev написа:Здравейте,
Някой може ли да ми каже как точно се стига до язовира на Доброплодно,че не съм ходил никога там?По картата се ориентирах до самото село, но после как се стига до язовира?И въобще от къде е най удачно да се стигне до там - през Доброплодно, през Есеница или през Сечище? Реших утре да се поразходя до там, ама нещо не мога да се ориентирам за пътя. 

- tech-house
- вече хвърля и на тежко
влизаш в селото. в края на селото се намира стадиона който се намира от ляво на пътя.хващах първата пресечка преди стадиона и караш по нея. преминавах боклука на селото и продалжаваш още напред.Язовира се намира на около 2 3 киломерта от селото .Надявам се да съм ти помогнал.Аз съм там утре

- MAESTROTO
- ще става разбирач
Как е на Доброплодно.Разкажете,който е ходил.
Кефа цена няма!
Информация за доброплодно:В 6.30 пристигане и с изненада установявам наличието на повече от 50 коли- иначе няма кой да напише два реда в форума всеки се прави на ни чул, ни видял, но както и да е .Всички хубави места бяха заети и застанахме близо до стената.За цял ден хванахме 2 бели рибета около 300-400 грама и изтървахме една едра таранка. Коренно различно бге положението на хората, заели място в шивара - някой от тях буквално с човали с таранки(благодаря им отново че споделят информация за излетите си)........Та така риба има много (главно таранка и бяла от посочения калибър)но трябва да се отиде рано за да заемеш хубаво местенце в шивара- всичката таранка се е събрала там и я няма другаде по язовира. Бялата рибка взема през целия ден главно на торен, въпреки че имаше хора с добри попадения и на живо
рибе.Условията са -10 лв. три въдици, като от другата или по-другата седмица таксата ще става 15 лв тъй като ще пускат 700-800 грамови шаранчета(по думи на човека събиращ таксата) Билети никой не иска и водоема ще работи през забраната.
Успех на всички
рибе.Условията са -10 лв. три въдици, като от другата или по-другата седмица таксата ще става 15 лв тъй като ще пускат 700-800 грамови шаранчета(по думи на човека събиращ таксата) Билети никой не иска и водоема ще работи през забраната.
Успех на всички
Последно промяна от peichev на Нед Апр 19, 2009 11:52 pm, променено общо 1 път.
- tech-house
- вече хвърля и на тежко
отново ходих на Доброплодно и този път беше трагично за цял ден 1 таранка и три бели риби около 400гр.Мястото което заехме беше кофти но на 30м метра от нас я смляха таранката(в папурите )Споделете и вашият излет колеги и наслука

Явно във Варненска област властва ТАРАНКАТА,няма как по друг начин да го разбера,НИКОЙ ли не хваща друго.Инфо от събота-Калиманци-само таранка 20тина човека,Левски-затворен,Николаевка-full с народ(че и хора с тежко обурудване) само едно шаранче 300гр. и другото таранка.Абе хора ставаме за срам,не обвинявам никой(само арендаторите на язовири).Айде някой да се похвали с нещо по класно или и тази година ще ходим на по 200-300 км.Споделяйте