Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

чудех се кво правят жените докато сме за риба
Модератор: dantho.mihov
- петър власев
- разбира нещата
чудех се кво правят жените докато сме за риба
днес се рових в нета да открия дерматологично студио в пловдив
щото мойта иско да си прави пилинг на кожата .....на 27год. е а за пилинги тръгнала да мисли
реших да питам в този форум http://forum.bg-mamma.com/index.php?PHP ... .msg135472
информация от първа ръка само дето не очаквах точно тази тема

щото мойта иско да си прави пилинг на кожата .....на 27год. е а за пилинги тръгнала да мисли
реших да питам в този форум http://forum.bg-mamma.com/index.php?PHP ... .msg135472
информация от първа ръка само дето не очаквах точно тази тема

я чувствась себя очен хорошо
-
- кандидат преподавател
ОТГОВОР
колега по този повод ще кажа един виц.стоят двама за риба и си говорят за жените си, какъво ли правят.единият казал-или плетът или се еб..т.тогава другият сгънал такъма и хукнал към тях.чакай бе какво ти стана попитал първия.ами нищо просто маята не може да плете
ВСИчКО ЗАВИСИ ОТ НАС
ВСИчКО ЗАВИСИ ОТ НАС
-
- новобранец
не я е закъсал въобще-след 20г. нищо няма да е останало от неяtetko написа:петър власев написа:......щото мойта иско да си прави пилинг на кожата .....на 27год. е а за пилинги тръгнала да мисли .........
![]()
![]()
Направо си я закъсал.
![]()
![]()
![]()
ПП. Мислел ли си к'во ще е след 20 години.

А колкото до жените-да првят каквото щат. Важно е, че са далеч от нас!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Малий само да не се потите много по тези фитнеси! Във всеки блок има и по двама -трима фитнес инструктори на повикване!Veronika написа:Ми що не. Примерно аз ако мъжа ми го няма отивам на фитнес с приятелки и после сядаме на бира и приказки. Ясно ти е обаче че във фитнеса имаа и добри мъжки екземпляри.![]()
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
и на мен ми е било много интересно,когато преко сили ида в някой фитнес пьлен с девойки-моментално ЗАНЕМЯВАМ и веднага ми прави впечатление,че вьпросните "мьжки екземпляри" вместо да задяват момиченцата.....СЕДЯТ ПРЕД НЕКВИ ОГЛЕДАЛА и си сравняват бицепсите
ееее,викам си,язе,понеее неам голем бицепс я да видим кво ще стане ако зема туй време да позаговоря некое девойче
...а ето ви сега и вица:некьв пич станал много рано,екипирал се,взел такьма и трьгнал за риба-времето обаче било ОТВРАТИТЕЛНО и на средата напьтя решил да се врьща-речено сторено-прибрал се,облекьл пижамата,легнал при жената и като се поразмьрдала и казал:ужасно време е навьнка!!!! да,бе,отговорила му тя в просьница,а моя ТЬПАК рано рано отиде за риба 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: