Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

яз. СТУДЕНА
Модератор: bobopeli
яз. СТУДЕНА
Преди време имаше някаква тема за яз. Студена. Дали някой все пак няма информация може ли да се лови на него.
Миналата година бяхме тръгнали на там откъм село Студена на отбивката от пътя към Кулата, ама не стана - едни огради, едни табели "Влизането забранено" -- явно се стреля на месо
. Но там все пак е стената, вододайната зона и донякъде това е нормално...
Вчера обаче видях, че има още един път от към с. Рударци и Кладница, като пресечката е от пътя София - Перник, някъде на Драгичево.
Ще бъда благодарен на всеки който ми даде повече инфо по въпроса.
Миналата година бяхме тръгнали на там откъм село Студена на отбивката от пътя към Кулата, ама не стана - едни огради, едни табели "Влизането забранено" -- явно се стреля на месо

Вчера обаче видях, че има още един път от към с. Рударци и Кладница, като пресечката е от пътя София - Перник, някъде на Драгичево.
Ще бъда благодарен на всеки който ми даде повече инфо по въпроса.
-
- вече хвърля и на тежко
Еми пич кво да ти кажа яз.Студена е вододайна зона и риболова е забранен . Мен са ме гонили куките от там преди години . Имам роднини в селото и съм ходил с тях , но те познаваха паза4ите и нямаше проблем, но това беше преди години са как е незнам. Ина4е там е много яко. Стената е огромна и е пълна с КАШКАВАЛ
мисля 4е , е някав резерв и вярно може да пуцат 

дай рибо рибо дай
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
СТУДЕНА
СТУДЕНА ПРЕЗ комунизма е бил забранен после го разрешиха за няколко години , сега пак е забранен . В момента е вододайна зона
към Перник . Ловил съм там стотици пъти , язовирът БЕШЕ невероятен
за риболов .
за риболов .
-
- вече хвърля и на тежко
Re: СТУДЕНА
chirusa_bg написа:СТУДЕНА ПРЕЗ комунизма е бил забранен после го разрешиха за няколко години , сега пак е забранен . В момента е вододайна зона
за риболов .

Що, БЕШЕ !??
дай рибо рибо дай
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
АМИ
БЕШЕ защото когато решиха да го направят вододайна зона , минаха по бреговете и изсякоха дърветата , а после минаха и с един трактор за по-сигурно, уж за да разширят чашата на язовира , че да станел по-голям
та затова Беше
айде наслука
та затова Беше
айде наслука
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Смех
Тие с калашниците явно постоянно са там щото и мене ме хванаха те , ама маи са разбрани щото аз почнах нещ да ги лъжа а единия вика недей не се пъни че ти кълве , и верно гледам на дъното дърпа нещо , каракуда към 100 гр ,та ме побазикаха малко и си тръгнаха