Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Чоба
- flyester
- разбира нещата
яз.Чоба
Здравейте колеги! Вчера (събота) с приятелите решихме да отидем на яз.Чоба - платения! И така ставане сутринта в 5-30 и потеглихме към 6 часа в 6-30 вече бяхме на язовира.Оправихме багажа и хвърлихме по 2 въдици за шаран. След около 1 час настъпи първия удар на шаранче. Ето снимка на шаранчето:
И така зачакахме отново и след 1 час отново удар на шаранче. Ето снимка:
Хващахме постоянно такива шаранчета и към 12 часа по обяд излезе едно по - добро 1.500. Ето тук аз със шарана:
А тук майстора
След това отново кълвяха шаранчета по 800-900 грама и към 3 часа удари един 1.200
. И така към 5 часа следобяд събрахме багажа взехме си по 1 шаран на човек всички други плуват на свобода , който иска имам клипчета да пише ЛС.
Монтажа беше на пружина с 2 куки: стръв консервирана царевица. Това е колеги

Монтажа беше на пружина с 2 куки: стръв консервирана царевица. Това е колеги

-
- и господ не е толокова добър
Re: яз.Чоба
Хубав излет,другия път,по големи. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Браво на вас.Изкарали сте чудесно.Днес и аз бях в тоя район и имам 3въпроса-как се отива до тоя рибарник,каква е таксата и условията и какво е състоянието на пътя.Наслука.
- flyester
- разбира нещата
Значи 1-во язовира се намира: Минаваш Брезово и отиваш в Чоба като излезнеш от селото даваш на 500 метра напред посока Болярино и от дясно има едно пътче и едни обори , където гушат патки и там ще видиш една къщичка и там е язовира.2-ро Таксата е 5 лева на човек на деца не се взима пари и шарана се плаща килограма по 4.50. 3-то пътя е един такъв песъчлив,каменист.lz1igr написа:Браво на вас.Изкарали сте чудесно.Днес и аз бях в тоя район и имам 3въпроса-как се отива до тоя рибарник,каква е таксата и условията и какво е състоянието на пътя.Наслука.

-
- сериозен играч
Браво момчета

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Поздравлениа момчета 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- разбира нещата
-
- разбира нещата
Браво.