Платен водоем около Варна

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

leidi_l
новобранец
новобранец

Мнение от leidi_l »

Вероника,
какво стана на Пода, ходи ли? За Засмяново не мога да преценя къде е по-добре, но съм чувала, че на развъдника доста късат такъми, щото отдолу имало клони.
Търпението е злато!
Аватар
miki_sos
новобранец
новобранец

прясно инфо от николаевка-17. 05

Мнение от miki_sos »

току що се прибирам от големия язовир на николаевка,бях там в 05,30 ч.СЛЕД ПОЛОВИН ЧАС 1 шаранче 1,2 кг случайно,куката извън устата.стръв- т.червей ,жито ,царевица 3 вида. хранилка също.след 2-3 часа 2 каракуди 300 гр..толстолоба постоянно играе,просто шарана трябва да е ненормален ,че да търси стръвта,защото това са страшни плясъци.имаше около 35-40 колеги.равносметката е следната;колегите срещу мен 3 амура,двата имаха добро тегло,чувах ги като ги теглят 6 кг.хванаха ги на царевица,конс..имаха и около 3-4 щаранчета,до около 2 кг.явно че са били там и предния ден,защото чувах,че са захранили. и оттук нататък ,никой не е извадил риба.това видях,защото през цялото време се излежавах.а и раците са голямя напаст,направо ми изкараха нервите,на всичко бутат-ужас!!ето това е ,нека всеки прецени за себе си дали си струва да отиде.10 лв.е таксата за 5 въдици.успех на всички
И ПРЕЗ ЛЯТО И ПРЕЗ ЗИМА ЗА БАТ МИКИ РИБА ВИНАГИ ЩЕ ИМА!!!!!!
Аватар
radoadvokat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radoadvokat »

а кажи на какво и къде ги ловиш на николаевка
irsh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от irsh »

Мики, смени си монтажите :!: На плиткото или на дълбокото ловихте :?: Обещал си ми пълен отчет за Николаевка 8)
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”