Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

19-20.04 Струма
- Бисо
- сериозен играч
19-20.04 Струма
Дойде ред да закриваме и ние.Грам не се чудихме къде-на Срума,разбире се.
Събота рано сутринта бях на 3-те бараж при Ники,той беше от предния ден.Рибите ,дето беше ловил хич не бяха за похвала,мренки колкото пръст.Реката много едра и риболова на баража беше почти невъзможен.Решех,че няма да е там.ОТ там на Железница,мястото ,на което бях решил да ловя също не ставаше.След кратко чудене,се отправих към "Художника".Там,въпреки едрата вода,можеше да се лови,но първо пробвах с директния преди да разпъвам цялата сергия.[

Опита се оказа успешен,за пет-шест хвърляния изкарах четри риби.Това беше мястото.След половин час дойде и Ники.
Рибите,които излизаха одначало,също бяха дребнички,но полека нещата си пооправиха.Вървеха и на плувка и на фидер.Вечерта прекарахме така
а на сутринта ,по столовете.
Стояхме до към обяд и газ обратно,че имаше агнета за ядене
Тава са рибите на Ники
А това моите
Най-учудващо бе,че почти намаше хора,от което бях много доволен.Такава тишина и спокоиствие по реката,скоро не ме бяха спохождали.
Това беше от реката.Днес ми се обади Ники и каза,че на яз.Бушляк имало наши хора.Разбира се,отидох да ги видя

Групата беше сериозна:Дако,Любето,Гого и Веско.

Ловяха уклеи и перки с много добро темпо и с изключително настроение.Рибите не им снимах,щото ги пускаха веднага.
Аз въдици не носех,но това не попречи да остана три-четири часа в сладки приказки със стабилни колеги.
Събота рано сутринта бях на 3-те бараж при Ники,той беше от предния ден.Рибите ,дето беше ловил хич не бяха за похвала,мренки колкото пръст.Реката много едра и риболова на баража беше почти невъзможен.Решех,че няма да е там.ОТ там на Железница,мястото ,на което бях решил да ловя също не ставаше.След кратко чудене,се отправих към "Художника".Там,въпреки едрата вода,можеше да се лови,но първо пробвах с директния преди да разпъвам цялата сергия.[

Опита се оказа успешен,за пет-шест хвърляния изкарах четри риби.Това беше мястото.След половин час дойде и Ники.

Рибите,които излизаха одначало,също бяха дребнички,но полека нещата си пооправиха.Вървеха и на плувка и на фидер.Вечерта прекарахме така

а на сутринта ,по столовете.
Стояхме до към обяд и газ обратно,че имаше агнета за ядене

Тава са рибите на Ники

А това моите

Най-учудващо бе,че почти намаше хора,от което бях много доволен.Такава тишина и спокоиствие по реката,скоро не ме бяха спохождали.
Това беше от реката.Днес ми се обади Ники и каза,че на яз.Бушляк имало наши хора.Разбира се,отидох да ги видя

Групата беше сериозна:Дако,Любето,Гого и Веско.

Ловяха уклеи и перки с много добро темпо и с изключително настроение.Рибите не им снимах,щото ги пускаха веднага.
Аз въдици не носех,но това не попречи да остана три-четири часа в сладки приказки със стабилни колеги.
Последно промяна от Бисо на Пон Апр 20, 2009 5:36 pm, променено общо 1 път.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Re: 19-20.04 Струма
Нема кво да каем за риболова...можете си го,апа сте и пичове с Никито...
Даже и има време да доеш неска да се видиме...

Даже и има време да доеш неска да се видиме...
Супер закриване !!! Гледам Биска, че и големи мреноци са излезли ? Похвално !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво Бисо,ке ви држи влага до новото откриване след месец 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- Бисо
- сериозен играч
Аааа,Гога,мани тия работи,аз не съм пичБай Гого написа:,апа сте и пичове с Никито...[img]
]

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво,умеете си речния и това си е.
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Да бе да...пич си та дрънкаш...Бисо написа:Аааа,Гога,мани тия работи,аз не съм пич

-
- сериозен играч
Бисо ,па арно сте фанали .ееееееееее Чичин Гого появи се най после ,и Дако се появи ,поздрави на целата група 

- Бисо
- сериозен играч
Абе може ида съм пич,щом казваш,ма колата нема да ти измиемБай Гого написа:Да бе да...пич си та дрънкаш...Бисо написа:Аааа,Гога,мани тия работи,аз не съм пич

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Бе мани я колата .. ша помолим некой друг да я замие...Бисо написа:Абе може ида съм пич,щом казваш,ма колата нема да ти измием

- indalo
- фен клуб-скобар
Е Бисо, много арно закриване сте направили , и то на любимото ми място. Направо ви завиждам 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
- Николай Неделков
- учете се от него
Браво бе майсторйе 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;