празничните дни преди забраната

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
yancho
ще става разбирач
ще става разбирач

празничните дни преди забраната

Мнение от yancho »

Първо христос воскресе , а сега и малко за излета
тръгване в събота в 6,20, пристигане на 500 метра от язовира в 6,45, пристигане на язовира в 11,10 часа. :twisted:
Общо взето се случи така - много бутане много цапане след това жокер помощ от приятел и след пристигането най накрая на язовира доста хапване със солидно пииване :drinkers: и никаква риба. след солидния запой снощи днес станахме към 14 часа (добре че палатките бяха разпънати на сянка) и за час на плувка и торен червей наскубахме към 6 кг. дребна каракуда и газ към Хасково, че утре съм на бачкане а и колата трябва да ремонтирам. Общо взето стана хубав излет макар това ,че нямаше удър на дънните пръчки и премеждията на утиване се забавлявахме много а и днес си начесахме крастата.
Извинявам се че няма пейзажни снимки на язовирчето и снимки на каракудата но ми падна батерията на телефона и снимките са на апарата на един приятел
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
ами това е нее кой знае колко забавно риболовно преживяване, но пък беше готино и си изкарахме добре а и няма ко да прая ся и реших да пусна темата ае със здраве :smt023
Изображение
Аватар
dthcs
новобранец
новобранец

Re: празничните дни преди забраната

Мнение от dthcs »

Браво за излета :smt023 Нека позная били сте на язовирчета в село Жълти бряг да попитам как е горе долу язовира струва ми се ,че доста от рано е спаднала водата и дъли се обажда и тук таме някое шаранче :lol:
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

:mrgreen: Нема да излагаш фордо! :mrgreen:
борислав енчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от борислав енчев »

петко стоянов написа::mrgreen: Нема да излагаш фордо! :mrgreen:
Те фордовете сами се излагат :D
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

Мноо готина гледка бате.. все пак е станало хубав излет
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
MITAKA_STZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MITAKA_STZ »

Те фордовете сами се излагат :D[/quote]
То Форд и циганин сами се излагат и не работят всеки път,а когато искат :axe: :axe: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
valentin_l_ivanov

Мнение от valentin_l_ivanov »

dthcs написа:... язовира... струва ми се ,че доста .. е спаднала водата ...
Бах маа му! :shock: Какво "спаднала" била водата!! Виж къде е нивото на стената, а къде е ватерлинията :evil: ..останала е една локва! Направо си източват водоема, безхаберниците... :evil: Смятай, от тая кал какъв аромат ще придобие шарана, кефала,и особено каракудата..Ужас ще е! Пир ша има за корморани, чапли, видри и други... "видри"! :wink:
Аватар
rosenm
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от rosenm »

:smt023
Аватар
yancho
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от yancho »

dthcs написа:Браво за излета :smt023 Нека позная били сте на язовирчета в село Жълти бряг да попитам как е горе долу язовира струва ми се ,че доста от рано е спаднала водата и дъли се обажда и тук таме някое шаранче :lol:
да точно там бяхме но сравнение с миналата година язовирчето просто го няма а и рибата май я няма :twisted: на есен излизиха прилични шаранчета на плувка около 1-1,5 кг. а сега ни на плувка ни на дъно от шарана и помен няма само каракудки и тук таме някое кустурче
Имам инфо от днес че през късната есен мрежарите гръм да ги одари са стояли по 3-4 денонощия там :axe: :axe: :axe: и май нее останало много много шаран а и ако има то той е наплашен , но пак ще проверим как стоят нещата там само малко да се позатопли
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”