Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

празничните дни преди забраната
- yancho
- ще става разбирач
празничните дни преди забраната
Първо христос воскресе , а сега и малко за излета
тръгване в събота в 6,20, пристигане на 500 метра от язовира в 6,45, пристигане на язовира в 11,10 часа.
Общо взето се случи така - много бутане много цапане след това жокер помощ от приятел и след пристигането най накрая на язовира доста хапване със солидно пииване
и никаква риба. след солидния запой снощи днес станахме към 14 часа (добре че палатките бяха разпънати на сянка) и за час на плувка и торен червей наскубахме към 6 кг. дребна каракуда и газ към Хасково, че утре съм на бачкане а и колата трябва да ремонтирам. Общо взето стана хубав излет макар това ,че нямаше удър на дънните пръчки и премеждията на утиване се забавлявахме много а и днес си начесахме крастата.
Извинявам се че няма пейзажни снимки на язовирчето и снимки на каракудата но ми падна батерията на телефона и снимките са на апарата на един приятел

ами това е нее кой знае колко забавно риболовно преживяване, но пък беше готино и си изкарахме добре а и няма ко да прая ся и реших да пусна темата ае със здраве
тръгване в събота в 6,20, пристигане на 500 метра от язовира в 6,45, пристигане на язовира в 11,10 часа.

Общо взето се случи така - много бутане много цапане след това жокер помощ от приятел и след пристигането най накрая на язовира доста хапване със солидно пииване

Извинявам се че няма пейзажни снимки на язовирчето и снимки на каракудата но ми падна батерията на телефона и снимките са на апарата на един приятел

ами това е нее кой знае колко забавно риболовно преживяване, но пък беше готино и си изкарахме добре а и няма ко да прая ся и реших да пусна темата ае със здраве

Re: празничните дни преди забраната
Браво за излета
Нека позная били сте на язовирчета в село Жълти бряг да попитам как е горе долу язовира струва ми се ,че доста от рано е спаднала водата и дъли се обажда и тук таме някое шаранче 

-
- ще става разбирач
Те фордовете сами се излагатпетко стоянов написа:Нема да излагаш фордо!

ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
- carpsliven2
- сериозен играч
Мноо готина гледка бате.. все пак е станало хубав излет

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- разбира нещата
Те фордовете сами се излагат
[/quote]
То Форд и циганин сами се излагат и не работят всеки път,а когато искат

То Форд и циганин сами се излагат и не работят всеки път,а когато искат

Бах маа му!dthcs написа:... язовира... струва ми се ,че доста .. е спаднала водата ...

- yancho
- ще става разбирач
да точно там бяхме но сравнение с миналата година язовирчето просто го няма а и рибата май я нямаdthcs написа:Браво за излетаНека позная били сте на язовирчета в село Жълти бряг да попитам как е горе долу язовира струва ми се ,че доста от рано е спаднала водата и дъли се обажда и тук таме някое шаранче

Имам инфо от днес че през късната есен мрежарите гръм да ги одари са стояли по 3-4 денонощия там