Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: руская рибалка 2.0
Днепр, локализация "Разлив", стръв - зелень.Ловиш Болотный шмурик.100% отиват за живец.Ловят се масово.gogoltd написа:здравейте колеги
я кажете каде е най добре да ловя живец - и разбирасе какво

мерси братле
-
- новобранец
Имам турнир на Паша триада обаче не мога да хвана лосось , нали са през деня са опитвам на воб виб большой обаче 1 лосось ни мога да хвана ако някой знае точно на кой виб или воб се хваща да пише 

-
- вече хвърля и на тежко
Колега с кои обновления си 

-
- разбира нещата
А ако сложа обновление на играта ще ми се изтрие ли стария сейф щото сам се мачил толкова много до 20 разряд и сега,ако ми се истрие... ;( и ако ми се истрие има ли някой,който може да ми прати неговия сейф ако е кам 18-25 разряд?Щото новата версия ми се струва по интересна,щото в старата няма амазонка и такива работи.
-
- вече хвърля и на тежко
Не разбира се но за всеки случай преди да обновиш играта си копни някаде сейфа да не ти се бъгне нещоtodoroshko написа:А ако сложа обновление на играта ще ми се изтрие ли стария сейф щото сам се мачил толкова много до 20 разряд и сега,ако ми се истрие... ;( и ако ми се истрие има ли някой,който може да ми прати неговия сейф ако е кам 18-25 разряд?Щото новата версия ми се струва по интересна,щото в старата няма амазонка и такива работи.

-
- разбира нещата
Ок сега ще потърся линка и ще видя дали ще стане.sexy_klo6ar написа:Не разбира се но за всеки случай преди да обновиш играта си копни някаде сейфа да не ти се бъгне нещоtodoroshko написа:А ако сложа обновление на играта ще ми се изтрие ли стария сейф щото сам се мачил толкова много до 20 разряд и сега,ако ми се истрие... ;( и ако ми се истрие има ли някой,който може да ми прати неговия сейф ако е кам 18-25 разряд?Щото новата версия ми се струва по интересна,щото в старата няма амазонка и такива работи.

-
- вече хвърля и на тежко
За качени някаде питай спас
А иначе най-добрат според мен си е 2.0

-
- разбира нещата
Хм... тук колегата казва,че трябва се почва от начало... така ли е наистина или както каза колегата над мене не трябва да се почва от начало?spas48 написа:Напълно потдържам колегата foest.Ако нямате намерение да се ровите в "мозъка" на играта,а само да играете за удоволствие,теглете,няма да съжалявате има доста нови и интересни неща.Лошото е само,че трябва да се започва от начало,но както е казано,пълен кеф няма!forest написа:Недей се занимава с глупости със старите версии да препачваш заместваш добавяш и т.н. . Излязла е най новата версия на играта Русская Рыбалка 2.2.0 сборка от installsoft.ru , която включва всички бази, а и нови такива в едно. И всичко работи.Доста нови неща има и е обновена версия на официалната версия. И ще се задържи доста дълго може би.
Наслука!!
P.S.Да не забравите да дръпнете и "Обновление 2.2.1 для Русской Рыбалки 2.2.0" (много е важно)
-
- вече хвърля и на тежко

-
- вече хвърля и на тежко
Дай ми скайпа си (разбира се ако искаш) мисля че имам ъпдейтаversace написа:Някой има ли ъпдейтите на 2.0 след Каспийско море ,че ми трябват

-
- разбира нещата
Колега може ли да ми пишеш на todoroshko1 че сега се опитвам да ъпдейт и нищо не става... не съм сигурен какво точно трябва да се направи.sexy_klo6ar написа:Дай ми скайпа си (разбира се ако искаш) мисля че имам ъпдейтаversace написа:Някой има ли ъпдейтите на 2.0 след Каспийско море ,че ми трябват
-
- разбира нещата
Някой ако има желание да ми прати сейф на версия 2.0.1.21(така ми пише като пусна играта горе в ляво) м/у 18/26-27 разряд нека пише тука или на скайп todoroshko1