Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Радко Димитриево-18.05.2006
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Радко Димитриево-18.05.2006
Ставане в 8:00 и с баща ми решихме да направим кратък риболов,поради ангажименти следобяд,излизаха дребни уклейки,скобарчета,каракудки и перки,не дава да хвърлиш рибата,дребна ама досадна,чак ти писва.Ловяхме на леко,стръв бял червей,и ето ви снимки.Извинявам се за качеството,снимани са от GSM.

Утрепах и една змия

Спинингувах малко,и след 2 хвърляния ми се хвана този приличен костур

Показвам от близо силконовата рибка,уловила костура

А това е улова,Рибките са пуснати обратно да се е..т

Ето снимки от близо на морунажчетата

А теза рибка каква е ? Платичка или Белица ?

Утрепах и една змия

Спинингувах малко,и след 2 хвърляния ми се хвана този приличен костур

Показвам от близо силконовата рибка,уловила костура

А това е улова,Рибките са пуснати обратно да се е..т

Ето снимки от близо на морунажчетата

А теза рибка каква е ? Платичка или Белица ?

- Fishing_Fan
- разбира нещата
Bankera : Чети ХУбаво,пуснал съм рибките обратно във водата !!! И да земаш да ме извиняваш!!!
Vidalix : Стига вече, то пък заради една змия, ми изляваш гнева,като във другия Форум,а помисли си малко Птицолюбителю за вредата на змиите към птиците,изяждат им яицата и пиленцата на малките птички.Събарят гнезда.После кой виновен
Vidalix : Стига вече, то пък заради една змия, ми изляваш гнева,като във другия Форум,а помисли си малко Птицолюбителю за вредата на змиите към птиците,изяждат им яицата и пиленцата на малките птички.Събарят гнезда.После кой виновен
-
- научил се да хвърля
Милчооооооу Милчо! Помниш ти кат слоновете. Ама за каракудата и дума не ставаше приятелю! Пак не си разбрал! Както и аз от глетката не порчетох медуснимките че са върнати обратно! Така 4е прави си пас за сега! (докато не изсипа един живарник с пресно очистена платика тип 30см. пред теб).МИЛЧО написа:Банкер що не се въздържаш малко и ти зеноса една камара каракудки и писа за тях в три форума сега се ядеж с ДЕТЕТО
Иначе съм много чувствителен на тема платики и немърливото отношение към тях. Правят много приятел риболов хаиваните!!! ОСобено тези над 1кг

Fishing_Fan ПРИЕМИ ЛИЧНИТЕ МИ ИЗВИНЕНИЯ!