Не ни е по силите... Търсим съмишленици...

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
martin kadunkov
новобранец
новобранец

Re: Не ни е по силите... Търсим съмишленици...

Мнение от martin kadunkov »

мамка му на тоя серсемин и аз се включвам с квото мога. На лични ще е по хубаво за доуточняване естествено .И да немам работа мога да върша некаква там за стегане по къщето
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Участвах скромно в начинанието(Stront ще направи превода през седмицата), но важното според мен е повече хора да се включат в инициативата :idea:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Тъй... да кажа сега...
Вчера сутрин ходих до продавачите на къщата. Направихме обстоен оглед със собственика, който живее в съседната къща с жена си! Много културни хора с желание да помагат и да са полезни. Имат една дъщеря в чужбина и за тях ще е радост да тичат деца наоколо. Направихме договорка да оставят съществуващите в момента мебели и впоследствие да помагат.
Какво има за ремонт!
Първото нещо е че банята има един прозорец, който е затворен с някакви фазери или нещо подобно! Значи за да се затвори и направи както трябва ще е необходим прозорец с размер 45-47 см. широк и 90 висок. Ако може някой от дограмаджиите да се включи ще бъде супер... ( няма значение какъв е профила даже може и да не се отваря).:roll:
Покривът има около 3-4 квадрата керемиди, които трябва да се пренаредят и счупените да се заменят! Вътре е чисто и подържано, с латекс и бояджийски умения за ден два ще стане супер!
Тъй пералня, готварска печка и хладилник, колега от форума ще закара лично до там (от старо обзавеждане но от-ремонтирани и здрави). Ако желае може да си каже кой е... :wink:
Сумата от сметката до момента е..... плюс още 50 лв. които ми даде един колега от форума вчера!
Изображение
Ми засега това...
Поздрав и бъдете здрави.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Колеги,моля ви да не превръщаме темата пак в спорове.Който има желние да се включи,който не да не разваля темата.Аз още не съм минал през банката,но до края на месеца ще го направя. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

И прозореца е уреден вече, благодарение на съфорумец. :D
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ачка,имам една молба,може ли да направиш списък евентуално на нещата които трябват че да видим кой-какво може да даде или купи.Прозореца направиха ли го или да поръчвам и него утре на един приятел дето ще го направи до утре вечер ???
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Уреден е Любо, а списък ще мога да направя като се преместят да видим реално кво ще трябва ... Те си имат някои вещи, други ще оставят старите собствениците на къщата, други ще съберем ние... и работата ще стане... :wink:
Поздрав
harley666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от harley666 »

AL KAPONE написа:Уреден е Любо, а списък ще мога да направя като се преместят да видим реално кво ще трябва ... Те си имат някои вещи, други ще оставят старите собствениците на къщата, други ще съберем ние... и работата ще стане... :wink:
Поздрав
Колега ,здрасти ! Току-що разбрах за размерите на прозореца!!! Утре ще е готов,кажи само как да го направим??? Къде да го пратя като го направя,дай някакъв адрес на л.с :)
harley666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от harley666 »

AL KAPONE написа:Тъй... да кажа сега...
Вчера сутрин ходих до продавачите на къщата. Направихме обстоен оглед със собственика, който живее в съседната къща с жена си! Много културни хора с желание да помагат и да са полезни. Имат една дъщеря в чужбина и за тях ще е радост да тичат деца наоколо. Направихме договорка да оставят съществуващите в момента мебели и впоследствие да помагат.
Какво има за ремонт!
Първото нещо е че банята има един прозорец, който е затворен с някакви фазери или нещо подобно! Значи за да се затвори и направи както трябва ще е необходим прозорец с размер 45-47 см. широк и 90 висок. Ако може някой от дограмаджиите да се включи ще бъде супер... ( няма значение какъв е профила даже може и да не се отваря).:roll:
Покривът има около 3-4 квадрата керемиди, които трябва да се пренаредят и счупените да се заменят! Вътре е чисто и подържано, с латекс и бояджийски умения за ден два ще стане супер!
Тъй пералня, готварска печка и хладилник, колега от форума ще закара лично до там (от старо обзавеждане но от-ремонтирани и здрави). Ако желае може да си каже кой е... :wink:
Сумата от сметката до момента е..... плюс още 50 лв. които ми даде един колега от форума вчера!
Изображение
Ми засега това...
Поздрав и бъдете здрави.
Пак съм аз,----прозореца ще го направя 45/88 , добре ли е???? За да има възможност за нивелация! :),може да звъннеш ако искаш-0889 30 09 08- Пепо
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Пепо.... благодарен съм ти от сърце, но колега от форума Павел пое задачката вече! :roll:
Той може и да не искаше да му казвам името ама.... :wink:
harley666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от harley666 »

Ееееее здраве да е...,няма грижи!!!Успех!!! :wink:
Аватар
liubak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от liubak »

Здравейте пак. Честно казано, за толкова време, такава сума ми звучи малко обезкуражаващо. С много малко колеги се познавам лично,включително AL KAPONE, SAPUNA, MARCO и други, но това не ми пречи да им имам доверие. Състрадание , Чест, Доверие , Щедрост, това е дефицитна стока. Аз съм един обикновен /проз/ държавен служител, но си дадох лептата. И пак ще дам , защото някой може да е и по- зле. Погледнете колко човека сме във форума. Четох за другите акции /колегата от Г.Оряховица, за сираците/ , ЕВАЛА :prayer: . Детската усмивка , смях , щастие , цена нямат. :D :D
Далеч съм от мисълта да чета морал на някого , но моля Ви, помогнете на тази женица. Капка по капка вир става.
Това е обръщение към колегите, които само четът ли четът.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Ачка,току що идвам от банката,сумата ,която спечелих от обявения търг,вече е в дебитната ти карта.Желая успех в начинанието,жалко,че съм далеч,иначе бих помогнал и с труд,нали това работя,майка му стара.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Ал, кажи кога ще има камион или голям бус за да натоварим на него, знаеш какво. Можем да ги натоварим всеки ден без празниците! :!:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

Колеги имам празна къща в гр.Батак.Бих я дал за ползване за неопределен срок.Стига жената да е навита.
Нека колегата поел инеацетивата се свърже смен ако преценят ,че този вариан е временно удачен.
Имам и връзки в общината ще се опитам да и намеря и работа.
я чувствась себя очен хорошо
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”