Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

ЗА ЗАБРАНАТА
Модератор: bobopeli
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
ЗА ЗАБРАНАТА
Май никой не му пука за забраната а ?Всеки пуснал снимки или ще ходи някъде,друг напълнил цял багажник с риба!
Ко става тука бе ?Големите природо защитници мълчат.Ама и те май не прощават на рибетата по язовирите и морето.Тази забрана за риболов никога не се е спазвала и ХАЙДЕ В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА ДЕРЕМ РИБАТА
ако няма на морето наблизо има язовирче с много таранка
Ко става тука бе ?Големите природо защитници мълчат.Ама и те май не прощават на рибетата по язовирите и морето.Тази забрана за риболов никога не се е спазвала и ХАЙДЕ В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА ДЕРЕМ РИБАТА
ако няма на морето наблизо има язовирче с много таранка
- iliq kostov
- научил се да хвърля
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ти от умрял писмо чакал ли си?ИАРА стоят на метри от бракониерите с мрежите и гледат как вадят риба,по време на забраната си стоят в лодката на кея,а рибарите пускат въдиците под лодката.На никой не му пука.ИАРА са някакви пълни нещастници.
Когато аз видя мрежа и го няма собственика имам една корда 1-ви номер с нея и с две големи тройки нанасям доста сериозни щети на мрежата.Дейността ми е много по смислена от тази на ИАРА
Когато аз видя мрежа и го няма собственика имам една корда 1-ви номер с нея и с две големи тройки нанасям доста сериозни щети на мрежата.Дейността ми е много по смислена от тази на ИАРА