Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболова около Русе
еми някьде 2-3кила предполагам по големи несе извадиха сьбота и неделя
ина4е аз видях 5таранки да се извадят
неделята де
ина4е аз видях 5таранки да се извадят
неделята де
ами на басарбово какъв е регламента, и как да стигна до рибарника те са много там маи
10 лв. на човек до 2 пръчки шаран до 5 кг. не се плаща нагоре вече сигурно ти смятат. След като тръгнеш към манастира и продължиш към рибарниците преди първия има една отбивка черен път ще видиш там спрени коли 99% съм сигурен оставяш колата там и до бялото фургонче пешачка да заплатиш таксата
и си избираш място ако има свободни ако не където свариш 

абе кво се занимавате с това Басарбово бе там няма чак толкова риба я варете половете на Баниска ......
-
- вече хвърля и на тежко
И пич как да се оредим на Банискаribarq92 написа:абе кво се занимавате с това Басарбово бе там няма чак толкова риба я варете половете на Баниска ......
-
- вече хвърля и на тежко
Интересува ме някаква иформация за Званарци някой да знае нещо
Що ко не ти харесва Басарбово аз пак мисля събота да отида но тоя път да извадя повече от 3 шарана... миналия път мн се изложихribarq92 написа:абе кво се занимавате с това Басарбово бе там няма чак толкова риба я варете половете на Баниска ......
-
- вече хвърля и на тежко
Обади се за компания да хвана барем поне единteleskopa написа:Що ко не ти харесва Басарбово аз пак мисля събота да отида но тоя път да извадя повече от 3 шарана... миналия път мн се изложихribarq92 написа:абе кво се занимавате с това Басарбово бе там няма чак толкова риба я варете половете на Баниска ......
ОК аз 6 без 5 съм на водоема
ще си пишем допълнително да се разберем

- svil
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Хайде и аз да кажа. От доста време не съм писал нищо. Вчера на Щръклево 14 таранки и то само на плувка ( една четворка и една шестица). Имаше хвърлени две дъна за шарко- йок, а също така и фидера не се обади. Сега да не ме оплюете, че много въдици, бяхме двама човека.
Орлите може да летят на високо, но невестулките не ги кълцат в двигателите
на самолетите!
на самолетите!
ок. мерси за инфото щте издебна хубавото време и щте идаteleskopa написа:10 лв. на човек до 2 пръчки шаран до 5 кг. не се плаща нагоре вече сигурно ти смятат. След като тръгнеш към манастира и продължиш към рибарниците преди първия има една отбивка черен път ще видиш там спрени коли 99% съм сигурен оставяш колата там и до бялото фургонче пешачка да заплатиш таксатаи си избираш място ако има свободни ако не където свариш
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Ти често ли ходиш таям ?ribarq92 написа:абе кво се занимавате с това Басарбово бе там няма чак толкова риба я варете половете на Баниска ......
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
-
- вече хвърля и на тежко
АДЕ бе колеги дайте инфо за званарци, знам че миналата година са го зарибили и забранили,А тази ?

-
- вече хвърля и на тежко
Близо е до Юпер 

-
- сериозен играч
А мене ме интересува Бойка? Ще я пуснат ли тази година?
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!