Великденска надпревара...

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Публикувай отговор
SONY
учете се от него
учете се от него

Re: Великденска надпревара...

Мнение от SONY »

Идеята на Минко за Домлян е много добра.Много от нас не са били там и ще им бъде интересно.Предлагам идната събота или неделя да заформим поредната надпревара,ако не ви идва много вече де. :wink:
TICA FAN
patrona86
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от patrona86 »

Браво !!!
Само така!!!
А дано и аз да дойда другия път !!!
13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Другата напредвара ще е на 10.05.Вземете си сулук малко.Много добра среща е станала,честито на победителите!Мисля да е в асеновградската яка.Язовирите имат риба,а няма да ми е приятно да срещаме парашутисти.Съобразявайте се спътя.Да е на 20мин. от Пловдив,иначе трябва да се ходи от вечерта и да се ангажира бряг.Щаба трябва да се съберем, за да го обсъдим.Ще ми се да е на мач или въдици с макари,без щеки и директни.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
For
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от For »

Съгласен съм с Ицо.
Да прехвърлим обсъждането за следващата надпревара в основната тема: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=33&t=23058 :wink:
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Разплакахте ме с тези снимки.....само ако можеше и аз да присъствам.
Честито на победителите. Всички явно сте прекарали страхотно.
За следващата сбирка ако съм на работа ще излизам в болнични, но ще присъствам! :D
Изображение
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Радвам се, че се видях с Вас приятели, всичко беше перфектно организирано и много добре направено, добрата подготовка си каза думата. До нови срещи!
Клавиатура риба не лови!!!
petar_sabev
новобранец
новобранец

Мнение от petar_sabev »

Наисти беше много приятно ,макар и да не участвах в състезанието , за което съжалявам, в другото ако успея да дойда ще се включа.Голямо мерси на Владо Binder ,който ме взе с колата иначе щях да гледам леново само от репортажите :D
sava_1968
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от sava_1968 »

Получила се е една много добра среща-надпревара.Поздрави на всички участници(с лек акцент към Минко госта,все пак Карлово).
Срещата е един от позитивните и незабравими моменти.Още един път адмирации към всички.

п.п. Подкрепям предложението за такова мероприятие на Домлян.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Домлян не е нашето място :wink:Турнирите които организираме са с определен замисъл а и се съобразяваме с някои дребни нещица.По принцип ги организираме за Пловдив и околия,но имахме гости и от други области,които не предложиха водоем близо до тях.А и те са много гъсто като дати и вижданията ни са да са по-достъпни от към парични средства и разходи по пътуване.А и някой ако си мисли,че тези любителски турнирчета ,са като да идеш за риба се лъже много.Не подходиш ли както се полага,резултатите са зле.
Последно промяна от butnik на Вто Апр 21, 2009 7:21 pm, променено общо 1 път.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
For
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от For »

По разбираеми причини не всички снимки от надпреварата на Леново- сътворени от чичо Джек - са показани в темата.
Снимките са тук: http://www.self.snimka.bg/album.php?album_id=366310

Специално и само за участниците мога да ги предоставя в още по-добро качество, за което на ЛС. :wink:
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Прави са момчетата от Пловдив, че Домлян им идва доста далече. Пък и те си правят регионална надпревара, а хората от другите градове като искаме да участваме на готово , ще се гласим по тях. Трябва и да отчетем , че хабят доста време и нерви покрай организацията. Мен специално не ме бърка къде ще е , дали 5 или 150 км все тая . Важното е да си прекарваме добре. Дано за напред тези събирания да станат традиция. :smt038 :smt038 :smt038 на организаторите.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
paparaka
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от paparaka »

Браво пичове, много се радвам, станало е перфектно състезание. Искрено съжалявам, че не успях и аз да дойда.
Но следващия път се надявам да съм свободен.
Да работят онези, които не могат да ловят риба!
For
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от For »

paparaka:Браво пичове, много се радвам, станало е перфектно състезание. Искрено съжалявам, че не успях и аз да дойда.
Но следващия път се надявам да съм свободен.
Това вече е признание!
Винаги си добре дошъл!
На 10 май ще ти пазим място :wink: !
4u6kata
новобранец
новобранец

Мнение от 4u6kata »

имах изключителното удоволствие да участвам рамо до рамо със доста истински риболовци!! много се радвам че този път изтеглих справедлив жребии и се настаних в елитната 5ца!!! научих доста полезни неща макар и щекарския да не е моя риболов но си направих пълно густоооо!!! всичко беше точно организирано секторите бяха разпределени справедливо и риболова беше интензивен!! макар и от 5 риби да вадех 1! но човек се учи докато е жив.много съм признателен на "4и4о джек" дето ми даде на какво да има да седна...но да не забравя и Коцето които пък ми услужи с невероятния си "УИП"....мерси драги колеги винаги ще ми бъде удоволствие да хваштам рипки с вас :wink: :wink: :wink: :wink: .. поздрави на всички колеги другата срешта да са 2 пъти повече!!!
това не е хоби!!А си е чиста БОЛЕСТ
ribaro
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribaro »

Браво на всички и поклон :prayer: .Отделих времето си за изучаване на фидера и се надявам в следващата напредвара да се включа.Очаквах Dido-sensas да е на чело ...., но видях че е положил доста усилия по организацията и е разделил вниманието си в две направления.Поздрави още веднъж!
Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”