Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Хранилка
Модератор: Paublo_Eskobar
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Хранилка
че стръвта е близо до хранилката,че е безмислена цялата система на избутване,че нашите водоеми са дълбоки,и трябва да правиш храната на маджун,да не се отвори по пътя си към дъното,но подкрепям идеята
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- CERRUTI
- сериозен играч
Да,идеята не е лоша НО.....Ако захранката ти е направена както трябва на 15-20секунда от достигане на дъното с обикновенната хранилка,захранката вече е готова да излезе от хранилката,и като си знаеш дължината на повода,едно малко придърпване(стръвта отива на захраненото петно)и ефекта е същия!!! 

Точно.На вторият клип имах чувството,че пича не зарежда хранилка,а бомба.Толкова внимателно пипаше 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
И аз използвам този вид хранилка- изключително ефективна (поне за мен)!!!. До миналата седмица нямах фидер и използвах тази хранилка за риболов "на тежко". Сега вече ще се възползвам и за фидера. И тъй като такъв вид хранилка никъде не съм срещал да се продават, си ги правя самpantofi написа:...непрекъснато навлизам в този вид риболов ....
http://www.youtube.com/watch?v=K1okeufE ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=RH0WXhyd ... re=related
с риск да оспамя темата-за което се извинявам: материали са - пружинка от химикалка, кутия от хапчета на разтворимите мултивитамини, тръбичка от близалка, ножовка и лепило"капчица". За бутало- капачката на кутийката. Тъй като хранилката плува, под буталото залепвам сачмички олово. Отново се извинявам!
Няма за какво да се извиняваш
Даваш добра идея за направата на подобна хранилка
На който му харесва да дерзае 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- фен клуб-скобар
Да беdekata написа:Няма за какво да се извинявашДаваш добра идея за направата на подобна хранилка
На който му харесва да дерзае

Той ....Вальо ..само се извинява.
Имай малко самочувствие бе човек

Готино е ама много играчка
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Им по 6лв.като не ти се играе.jin_4o написа:Готино е ама много играчка
за да не пускам нова тема,питам тука.някой знае ли къде в пловдив мога да си купя 5-6мм метална мрежа.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Големите шопове-Бриколаж,Баумакс,Практикер.
-
- ще става разбирач
- vlado_fidera
- новобранец
Колеги точно този вид хранилки се продават в София в магазина на Майсторски риболов.Консултантите ми казаха , че се използвали за захранка с пелети.Комплект от два броя хранилки стува 12 лв.Качествена изработка.Имах възможноста да ги изпробвам и Ви уверявам че работят добре дори и да не е захранка с пелети
НЕ САМО С НОЖ И ВИЛИЦА В РЪКА, МОГА АЗ ДА ГИ ЛОВЯ
НЕКА ТРЪГВАЙКИ СИ ОТ ВОДОЕМА ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ОСТАВА СЛЕД НАС ДА СА СТЪПКИТЕ НИ
НЕКА ТРЪГВАЙКИ СИ ОТ ВОДОЕМА ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ОСТАВА СЛЕД НАС ДА СА СТЪПКИТЕ НИ
-
- научил се да хвърля
vlado_fidera написа:Колеги точно този вид хранилки се продават в София в магазина на Майсторски риболов.Консултантите ми казаха , че се използвали за захранка с пелети.Комплект от два броя хранилки стува 12 лв.Качествена изработка.Имах възможноста да ги изпробвам и Ви уверявам че работят добре дори и да не е захранка с пелети
Благодаря колега

То май на требва да се слага задрава пружина щото докато замяташ може още във въздуха да избута захранката....
Поне така мисля

Поне така мисля