Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

язовира край Марково, Пловивско
Модератор: sapuna
язовира край Марково, Пловивско
Здравейте! От скоро съм във форума, а също така и в "занаята"
Не мога да се похваля с големи успехи все още.... Някаква информация за язовира край Марково, Пловдивско някой има ли? Четох една тема от преди 2 години и не беше много похвална.... Също искам да попитам и за този край Белащица. Дали сте ходили там скоро и какво ви е мнението. Преди 2 дни се отбих да видя едно ново, както ми казаха, място за спортен риболов след "9-ти километър" в ляво има табела. Малко гьолче, направено специално за целта. 5лв на човек е входа и се плаща рибата - 6лв шарана, а другата по 2 и нещо беше, не помня точно, съжалявам... Другия път ще направя снимки да видите. Общо взето бива, като за отмора, ама скъпичко ми се вижда на мен... И за още един да попитам - този дето е между Катуница и Аерогарата. Какъв е, що е? Е, май много ми станаха въпросите, а
сори!

- CrossFire
- разбира нещата
Re: язовира край Марково, Пловивско
За това което се сещам - то е баластриера мисля. Ходил съм два пъти там след работа за по един час. На бял хванах 3-4 кефалчета, но дребни. Имаше малко рибари когато го посетих и не видях някой да вади риба. Поразпитах някои от тях, но никой не беше отзивчивcaddy написа: И за още един да попитам - този дето е между Катуница и Аерогарата. Какъв е, що е?

- krasimir n.
- научил се да хвърля
На Белащица миналата година пуснах 20 тина шаранчета
около 200-400 грамови!Малко ма от сърце
Взех 50 литрово бидонче да ги прекарам (на риск)почти от гръцко
И взеха ,че оживяха
ако е останал някой може и да го намериш 

Ейййй, лоша работа, брех! Май няма наблизко приличен язовир, освен "40-те извора"! То и той не ме кефи особено, слаб е риболова за мен там, сякаш че риба няма. Ама аз не ходя до стената, а точно отсреща, дето се разлива почти, между Асеновград и Мулдава. Може би затова! А за язовира в Моминско и край Кочево дали ще има нещо, за което да си струва да се ходи? Или да бягам на платения преди Царимир?
На Моминско излиза по-някой кефал,но за там би трябвало да важи забраната,понеже вече не е арендован.А на Царимир има само дребна каракуда.По-добре на Труд - каракуда и шаран.Таксата е по-голяма - 8 лв. но пък е по близко,ако си от Пловдив де. 

TICA FAN
А къде е това местенце на Труд, че нещо не се сещам. И освен 8-те лева вход, плаща ли се рибата?
Каракудата не се заплаща.Имаш право да си вземеш и един шаран ,без да го плащаш.Има още щука и бяла риба.Клетките се ,намират на края на централната улица на селото.Минаваш моста,бензиностанцията , още няколко метра и си там.
На лесно място е ,пък и които и да питаш в селото ще ти обесни.
Поздрави и успех!

TICA FAN
Благодаря ти, SONY, точен си!
-
- новобранец
na markovo onzi den bqhme izvadihme 4 karakudi po 600 grama 1 malko sharan4e i 2 shtuki gore dolu po 2-3 kilca ednata ima6e edni pi4ove do nas kazaha 4e predniq den sa iskarali 19 kilogramov som a za momino izliza mnogo kostur no e malak 3 sedmici podred hodq i vsqka sedmica naroda se pove4e se uvelichava i ribata vse po slabo po4va da kalve ina4e na momino se lovi ulovo po golqmo za zamqtane na po navtre s povod kuki4ka da kaja 4e ima mnogo zaka4ki po danoto i ako ne hvanete riba na momino 6te hvanete pone MNOGO GOLEMI RACI uspeh
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
......няма ли кой да трийне този пост,на маймуница,че това българите не сме хора,дали сме едва ли не на половината свят азбука,пък самите ние вече пишем на някакви чуждоземски символи.
валатът не най-лошото нещо на света