руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
beboka76
новобранец
новобранец

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от beboka76 »

[quote="Reo"]Хванах на кайманите дядо им и на арапаймите баба им Изображение
вижте колко пари дадоха за каймана

Аз такива си ги пускам обратно да растат още хахаха :oops: шегичка,но сега съм много доволен от Чусовая-там взех да ловя некви змии гадни и за 1 змия 347 грама ми даде 22000 опит и близо 37000 рб.а 1 Руснак е хванал 714 грама змия и му е дала 92000 опит :evil:
Последно промяна от beboka76 на Вто Апр 21, 2009 11:56 pm, променено общо 1 път.
Който разбира.....Тук се спира :)
beboka76
новобранец
новобранец

Мнение от beboka76 »

todoroshko написа:Някой ако има желание да ми прати сейф на версия 2.0.1.21(така ми пише като пусна играта горе в ляво) м/у 18/26-27 разряд нека пише тука или на скайп todoroshko1
Аз мога да ти я прата ама е разряд 34 ако те устройва кажи ми нп да ти я дам :axe: а най добре е да ти прата само обновлението което искаш,слагаш и се кефиш и разряда ше ти седи същия няма нужда да започваш от начало освен ти ако не решиш така :smt117
Който разбира.....Тук се спира :)
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

айде малко и аз да се похваля - хванах кайман голям като амазонка :)
ИзображениеИзображениеИзображение
другото рибе също е достойно за уважение.
доста хора се оплакват че големите каймани много изноават въдиците - аз съм със прът Lock Fish 415kg - износване за тоя хубавец горе - около 5%
пръта се продава като екстра за участие в риболовен клуб
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

Тука ме засрами, с 20 кила по-дебел твоя :D .Иначе за пръта и аз така установих, приблизително 5-10% за един такъв звяр се износва.Но пък такъв гущер дава пари за нов, така че според мен си струва.
Изображение
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

ето улова ми за един ден (игрови) на амазонка - зеления остров: Изображение
една въдица на червей :) и две на тушка риба подхранка: мясо молотое+окорок+кровь
така може да се ориентирате коя риба колко струва. дайте и вие малко инфо за да сглобиме картинката.
опитвайте със различни видове стръв !!!
Последно промяна от gogoltd на Сря Апр 22, 2009 11:47 am, променено общо 1 път.
Аватар
forest
новобранец
новобранец

Мнение от forest »

А с кои бутони се играе може да видите от настройки.
Като ловите на дъно, помпите GHGHGHGH GH GH, и като я придърпате до брега натискате F и с кепа я прибирате. По големите риби само с кеп могат да се вадят. Малки рибки под 3кг мисля че беше се вадят и без кеп.
На плувка чакате да клъвне (плувката се качва нагоре или потъва) и тогава подсичате със Space , и си я вадите по нормалния начин с G и H. С десен бутон върху въдицата определяте дълбочината.
При спининг замятате постоянно и теглите докато се хване. Пак с десен бутон върху въдицата определяте къде да ловите - по повърхноста, в средата или по дъното.
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

Една малка гадюка Изображение Изображение
Изображение
sexy_klo6ar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sexy_klo6ar »

Въпрос към хората където ловят кайманите: с кои обновления сте :?: :?: Защото някои казват че като си ъпдейтнеш играта и спирали да ти кълват тез гущери :)
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

Мерси много на beboka76,LordAleks и Sexy_klo6ar.
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

имам една молба - некой да ми каже къде се лови повече Pacu , че имам турнир....
sexy_klo6ar написа:Въпрос към хората където ловят кайманите: с кои обновления сте :?: :?: Защото някои казват че като си ъпдейтнеш играта и спирали да ти кълват тез гущери :)
ми аз съм със 2.2.1.3
ловя каймани на зеления остров, но на окорок нещо не ще да кълве - май е по-удачен риболова ка късче риба или тушка риба
кълването е много по-рядко отколкото на версия 2.2 без обновленията.....
съвет от мене инсталирайте си чиста версия 2.2. прехвърлете си профила и действайте по познатата сехема - на затоплените гиганти ловете на окорок да направите пари. лошото е че версията е бъгава и доста често играта дава грешки докато вадиш гущерчето - в резултат или скъсана струна или счупен прът...
сами преценете имате ли нерви за 2.2.
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

Аз съм също с 2.2.1.3.Кайманите кълват както каза колегата по-горе на късче риба или тушка риба.На мен ми кълват основно сутрин от 4 до към 9 часа.По-рядко вечер между 20 и 22 часа.Кълват наистина рядко, но може би причината е и в това, че същата стръв е предпочитана от Payara, а често и от електрическите змиорки и арапаймата.По принцип каймани трябва да има и на Разлив и Слезый амазонии, но засега не съм успял да хвана там.
Още нещо, което установих случайно.Ако някой иска да лови Лепорини, да знае че на бръмбар(жук), кълват почти 90% само трофейни парчета, въпреки че тая стръв въобще не я посочват в клевалката за тази риба.
Някой питаше и за Pacu.Аз най-голям успех имах с тях на Тихие воды на стръв зелка или зелень.Аз имам пък проблем със сомовете.Не мога да хвана голям и това е.Става дума за зебрата, златния сом и тигровия сом.Иначе онзи с червената опашка го ловя.
Изображение
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

Абе тия тюлени много опит дават,пък 1000 рубли за 68 кг.
ooli4ka
новобранец
новобранец

Мнение от ooli4ka »

аз играя играта от седмица и все още не съм много напреднала,но чета и се уча,ама имам едно въпросче-ще ходя на турнир на Озеро за ботуши :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: и ако някой има предложение къде да се чучна та да имам сполука? :?
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

ooli4ka написа:аз играя играта от седмица и все още не съм много напреднала,но чета и се уча,ама имам едно въпросче-ще ходя на турнир на Озеро за ботуши :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: и ако някой има предложение къде да се чучна та да имам сполука? :?
тука мога да ти дам съвет..... не се записвай за участие в този турнир
ботуши... хахаха
те се хващат на въдицата ти рядко и на случаен принцип
аз имам изиграни точно 100 дена (игрови) и дали съм хванал и 10 ботуша....
същото важи и за гумите...
само ще си дадеш пари за такса за участие
Успехи в риболова 8)
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

Мисля,че е бая добър амурИзображение Изображение
Изображение
Публикувай отговор