Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

КРАЙНО ВРЕМЕ ЗА ДЕЙСТВИЕ
Модератор: bobopeli
- ceno cenov
- разбира нещата
Re: КРАЙНО ВРЕМЕ ЗА ДЕЙСТВИЕ
Виж, ако Азис си е показал г*зЪ някъде ще гърмят по медиите 3 дни, ама за такива ежедневни проблеми ги боли.....
Пуснах и аз имейл, пък дано да го погледне някои

Пуснах и аз имейл, пък дано да го погледне някои

- Николай Неделков
- учете се от него
Само с раздухване ще стане.
Пример за това е ОТРАВЯНЕТО на ЛОБОШ.
Ако сам не си бях повярвал , че ще направя нещо полезно , никой нямаше да вземе нещата на сериозно.
Ако повече хора раздухаме , може да ни обърнат поне малко внимание.
За момента темата заслужава да е ВАЖНА , за да я видят повече хора.
Ако не претърпи прогрес ще остане поредната безрезултатна тема в архивите на сайта.
Свържи се с г-н Иван Вулев , редактор на "КЪДЕ КЪЛВЕ" , ще ти помогне. Не си спомням как точно беше e_mail-a му , но IDA го знае , може да го попиташ.
Дано пожънем някакъв успех
Пример за това е ОТРАВЯНЕТО на ЛОБОШ.
Ако сам не си бях повярвал , че ще направя нещо полезно , никой нямаше да вземе нещата на сериозно.
Ако повече хора раздухаме , може да ни обърнат поне малко внимание.
За момента темата заслужава да е ВАЖНА , за да я видят повече хора.
Ако не претърпи прогрес ще остане поредната безрезултатна тема в архивите на сайта.
Свържи се с г-н Иван Вулев , редактор на "КЪДЕ КЪЛВЕ" , ще ти помогне. Не си спомням как точно беше e_mail-a му , но IDA го знае , може да го попиташ.
Дано пожънем някакъв успех

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
Трудно е, колега, спор няма. НО, не трябва да се отказваме! Миналата година предложих един пакет от възможни действия срещу бракониерите, и не постигнахме почти нищо. Сам, потроших маса пари за лодка, дебели вратове, заплати и други неща, за няколко месеца яз. Копринка си поодъхна от бракониерите. Търсих връзки, стигнах чак до министерството на околната среда и водите, успях само да осигуря забрана за изпускане на водина на язовира до края на юни. Сега, заедно със съпругата ми започваме нова инициатива, надъхани сме повече от всякога. Ако повечето от нас, пишещи във този и другите риболовни форуми, натиснем медиите, ще постигнем поне гласност, да се чуят исканията ни. Дори само една от големите телевизии да подхване темата, ще можем да разчитаме контролните органи да се раздвижат малко, както и да се осигурят повече средства за зарибяване и почистване на водоемитеRoshav_Doktor написа:Идеята много ми харесва,но има един факт,че живеем в България!!!
Ако някой обърне внимание ще е чудо,а ако се направи нещо по въпроса много голямо чудо!!!!
Винаги става така каквото и да стане никой от органите не се отзовава,идват по късно или зарязват изцяло!!!
Ще се радвам ако се постигне нещо ще пращам e-mails дано се получи нещо!

Никога не пия карал!

press@moew.government.bg - Министерство на околната среда и водите
http://www.tourism.government.bg/bg/feedback.php - Държавна агенция по туризъм
saltankova@mh.government.bg - Министерство на здравеопазването - Дирекция "Обществено здраве" , директор
http://www.tourism.government.bg/bg/feedback.php - Държавна агенция по туризъм
saltankova@mh.government.bg - Министерство на здравеопазването - Дирекция "Обществено здраве" , директор

-
- разбира нещата
-----------------------------------------
------------------------------------------
-------------------------------------------

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
В подкрепа на писмото срещу бракониерите,изпратено от колегите от форума" на риба".
Помогнете ни,дайте гласност на проблема!Искаме компетентните органи в лицето на ИАРА и МВР да се задействат,а не да си затварят очите пред наглите бракониери...Искаме и децата ни да се радват на красивата българска природа....
Ние сме организирани и можем да бъдем силни,имаме нужда обаче от подкрепата на българските медии.
то това писмо изпратих току що на "Господари на ефира"
Помогнете ни,дайте гласност на проблема!Искаме компетентните органи в лицето на ИАРА и МВР да се задействат,а не да си затварят очите пред наглите бракониери...Искаме и децата ни да се радват на красивата българска природа....
Ние сме организирани и можем да бъдем силни,имаме нужда обаче от подкрепата на българските медии.
то това писмо изпратих току що на "Господари на ефира"
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
Здравейте екипа на вестник АТАКА е готов да помогне в борбата с бракониерите и безхаберието на ИАРА. За тази цел сме отворени с идеи от ваша страна, ще побликуваме всички ваши репортажи и случки с бракониери. Моля изпращайте снимки и материали на ivo_dimitrov@vestnikataka.com. Нашите колеги от телевизия СКАТ също са готови за съдействие.
Иво Димитров
отговорен секретар в-к АТАКА
0885696016
Иво Димитров
0885696016
Аз се отчетох за днес.
Проблема нещтрябва да се политизира,особенно във вашата медияdimivo_bg написа:...

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Петко ма грам не съм съгласен с теб...петко стоянов написа:Проблема нещтрябва да се политизира,особенно във вашата медияdimivo_bg написа:...

Да се аргоментирам защо!
Не е въпрос тука кой син, кой червен, жълт или политически овъргалян...

Не е редно ако искаме резузултат да се мерим по цветове щом интересът, който гоним е ПРИРОДАТА на БЪЛГАРИЯ!

п.п тъй си мисля и дано от някъде да тръгне...

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Николай Неделков
- учете се от него
dimivo_bg написа:Здравейте екипа на вестник АТАКА е готов да помогне в борбата с бракониерите и безхаберието на ИАРА. За тази цел сме отворени с идеи от ваша страна, ще побликуваме всички ваши репортажи и случки с бракониери. Моля изпращайте снимки и материали на ivo_dimitrov@vestnikataka.com. Нашите колеги от телевизия СКАТ също са готови за съдействие.
Иво Димитров
0885696016
Много добра предизборна агитация

Направете го ако можете , ама преди изборите , по възможност и после ще гласувам за Вас , а предполагам и доста колеги

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
И аз го изпратих.Трябва да се дава гласност на тия проблеми,иначе няма шанс.
King for a day,fool for a lifetime
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Аз съм възпитан да гледам монетата от двете и страни!
Мисля, че ясно се изразих в аргомента си.....
Ако интересът бъде проявен от медия от друг цвят пак ли трябва да дадем назад...
Искаме помощ, а не искаме да ни помагат, така ли ?
За мен е важно да се отрази и да се вдига шум..... имали шум, ще има и дим, имали дим ще има и огън.... инак се държим като жени!
А ирончното в случая е, че жена Ви поведе!!!

Ако интересът бъде проявен от медия от друг цвят пак ли трябва да дадем назад...

Искаме помощ, а не искаме да ни помагат, така ли ?

За мен е важно да се отрази и да се вдига шум..... имали шум, ще има и дим, имали дим ще има и огън.... инак се държим като жени!
А ирончното в случая е, че жена Ви поведе!!!
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.