Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
Уф, тея силикони...
Уф, тея силикони...
МНого модни станале, бре...
Преди два месеца, като си купувах в Кърджали, продавача умре от кеф, че продава , че застоявали, никой ги нещял.
Ма сега... немаааа!!! Всичко живо луднало и купува. Обезрибяват Ивайловград!!!
Всички са се запалили и станали спинингисти.
Догодина ще ми ловят к'ра. Фащат се само и единствено мъжки риби, който пазят гнездата. Фанеш ли една риба, на това място повече не кълве, требе да заметнеш леко встрани, на съседното гнездо.... Ако ти се откачи , след неколко замятания пак кълве на същото място. Връща се в гнездото и атакува неприятеля...
Видех го с очите си. На плич пазеше гнездото една килограмова. Три пъти се откача и се връща пак там и на четвъртия път я извадих. Гнездото веднага беше нападнато от бабушки. Не издържах и я пуснах обратно да ги гони.
след тая гледка не издържах и излязох от водата. Това не е риболов!!!
А да не говорим за маломерките. Риба никой не пуска...
НА брега е същото. На един половин час плувката му се върти в кръг от един метър и се поклаща. Накрая я извади. То хайванчето налапало и си стой в гнездото.
Иначе преди да изляза имах уникален удар и фанах много добра риба.
По надоле малко снимки:
Брат ми в акция:

Ей ма и мене:

С такава риба се прави така:

Дано е намерила гнездото си.
П.П. Съжалявам за постно поднесения репортаж, ма за мене тоя риболов си е живо бракониерство с оглед на това което видях и не некак си не ми върви мисълта.
Не виждам какво има да се хвалят тука колеги с по 10-15 риби, повечето на границата на разрешеното, при положение че по тоя начин са унищожили стотици сулки, от унищожения хайвер

Преди два месеца, като си купувах в Кърджали, продавача умре от кеф, че продава , че застоявали, никой ги нещял.
Ма сега... немаааа!!! Всичко живо луднало и купува. Обезрибяват Ивайловград!!!
Всички са се запалили и станали спинингисти.
Догодина ще ми ловят к'ра. Фащат се само и единствено мъжки риби, който пазят гнездата. Фанеш ли една риба, на това място повече не кълве, требе да заметнеш леко встрани, на съседното гнездо.... Ако ти се откачи , след неколко замятания пак кълве на същото място. Връща се в гнездото и атакува неприятеля...
Видех го с очите си. На плич пазеше гнездото една килограмова. Три пъти се откача и се връща пак там и на четвъртия път я извадих. Гнездото веднага беше нападнато от бабушки. Не издържах и я пуснах обратно да ги гони.
след тая гледка не издържах и излязох от водата. Това не е риболов!!!
А да не говорим за маломерките. Риба никой не пуска...
НА брега е същото. На един половин час плувката му се върти в кръг от един метър и се поклаща. Накрая я извади. То хайванчето налапало и си стой в гнездото.
Иначе преди да изляза имах уникален удар и фанах много добра риба.
По надоле малко снимки:
Брат ми в акция:

Ей ма и мене:

С такава риба се прави така:

Дано е намерила гнездото си.
П.П. Съжалявам за постно поднесения репортаж, ма за мене тоя риболов си е живо бракониерство с оглед на това което видях и не некак си не ми върви мисълта.
Не виждам какво има да се хвалят тука колеги с по 10-15 риби, повечето на границата на разрешеното, при положение че по тоя начин са унищожили стотици сулки, от унищожения хайвер
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- chirusa_bg
- учете се от него

- Обратна връзка:
Re: Уф, тея силикони...
Бракониери
Евала Кърца, страхотна риба, че и спинингова!!!
Евала Кърца, страхотна риба, че и спинингова!!!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- GODFATHER
- разбира нещата

- Обратна връзка:
Браво за слуката, която те е споходила по време на излета и едно ГОЛЯМО БРАВО за постъпката ти с пускането!!!
п.п. ИДИОТИ винаги е имало, има и ще има за съжаление!!!
Кърца не се ядосвай няма смисъл. Нека поне ние спазваме забраната и така поне малко да допринесем за нормалното размножаване на рибките!!
Като ходя по реката(Марица) и като взема че пусна обратно някое малко соме, до 3-4кг. ги връщам задължително, защото дотолкото съм чел сома достига полова зрялост след 3г. възраст и повечето хора по реката ме гледат и не вяврат какво правя хващам и пускам. Друг път ми се случвао отивам на някой бент гледам застанал некъв идиот, нахвърлил 7-8 пръчки на дъно. Почвам да си замерям водата с воблерите и му вадя дъните.Стигало се е и до саморразправи.Абе какво да пиша повече.Всички знаем какво ни е самосъзнанието българско-повече май е циганско-де да знам!!!
Със здраве и наслука!!!
п.п. ИДИОТИ винаги е имало, има и ще има за съжаление!!!
Кърца не се ядосвай няма смисъл. Нека поне ние спазваме забраната и така поне малко да допринесем за нормалното размножаване на рибките!!
Като ходя по реката(Марица) и като взема че пусна обратно някое малко соме, до 3-4кг. ги връщам задължително, защото дотолкото съм чел сома достига полова зрялост след 3г. възраст и повечето хора по реката ме гледат и не вяврат какво правя хващам и пускам. Друг път ми се случвао отивам на някой бент гледам застанал некъв идиот, нахвърлил 7-8 пръчки на дъно. Почвам да си замерям водата с воблерите и му вадя дъните.Стигало се е и до саморразправи.Абе какво да пиша повече.Всички знаем какво ни е самосъзнанието българско-повече май е циганско-де да знам!!!
Със здраве и наслука!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- val
- разбира нещата

- Обратна връзка:
Това е нашета действителност. Много мъка има по тоя свят Кърца. След тези позвизи ще яде риба цялата рода и на масата ще му казват "Майсторе" , не че не му знаят името. 
Nedeltcho Delev написа:Кърца гледам и ракийта си рилийзнал![]()
Туй риболова не е за мен 
- Николай Неделков
- учете се от него

Кърца , какво друго да ти каже човек , освен БРАВО 
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Евала за огромната сулка ,а за това ,че си я пуснал нямам думи малко хора биха го направили
-
петко стоянов
Кърцаки,браконерЮ
Ти си виновен за всичко
....Баси белите акули
...Бравос 
- sandista
- сериозен играч

- Обратна връзка:
Браво!
Колега , ако всички бяха като теб риболова в нашата българия щеше да е къде-къде по-приятен .. За жалост много варвари има по нашите земи .. много ...
Колега , ако всички бяха като теб риболова в нашата българия щеше да е къде-къде по-приятен .. За жалост много варвари има по нашите земи .. много ...
-
dobrikk
- ще става разбирач

Баси и чудовището!!!

- Диканаров
- кандидат преподавател

Е те това е МАЙСТОР СИЛИКОНИСТ!
Честито за слуката и всекиму такова сърце!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!