Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Нови Извор
Модератор: sapuna
Нови Извор
От17.04 е разрешен риболова на яз.Нови Извор.Такса 6лв вкоято влиза 1шаран 1-1.5кг и неограничено количество плевелна риба .Шаран над посоченото може да свземе след заплащане на кг.Риби над 2 кг. се пускат задължително.Наслука.
-
- фен клуб-скобар
Re: Нови Извор
А има ли, или се виси за един шаран цял ден.
Не че правя реклама,ама язовира 2 години беше само за избрани- гости на хотела и т.н..В съботата имах хванати-кефал,морунаж,костур,каракуда,уклей, червеноперка и шаран.saksi написа:А има ли, или се виси за един шаран цял ден.

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Чисто си го рекламира ама ади сегаКрасимир Кюрпеков написа:Не че правя реклама,ама язовира 2 години беше само за избрани- гости на хотела и т.н..В съботата имах хванати-кефал,морунаж,костур,каракуда,уклей, червеноперка и шаран.saksi написа:А има ли, или се виси за един шаран цял ден.

- indalo
- фен клуб-скобар
Язовирчето е добро. Като гост на хотела имах 3-4 часов риболов, предимно уклей и на опашка от уклей яки костури. Бях пускал тема тогава.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
Къде се намира този язовир.Аз знам за два единя на Извор брезнишко и другия радомирско дето е на Паргов
"За ден на риба, господ два дава"-Мир Богев